Džikić - Nema ''filozofiranja'' posle poraza!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.01.2016.
23:22
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Poraz u Podgorici nije previše zabrinuo trenera Partizana Aleksandra Džikića i njegove igrače.

abaliga.com/kkpartizan.rs
abaliga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Aleksandar Džikić posle poraza crno-belih od 78:65 podsetio je na kadrovske probleme sa kojima se suočavao uoči gostovanja u Podgorici, pa je konačan epilog između ostalog i posledica svega toga, kao i nespornog kvaliteta rivala.

''Bez puno filozofije, Budućnost je prejaka za nas u ovom sastavu. Cvetković nije mogao da igra, Vilson nije trenirao, a Vilijams nije ni došao.

Budućnost je najiskusnija i najkvalitetnija ekipa sa Crvenom zvezdom i Cedevitom, a posebno je jaka na svom terenu. Zadovoljan sam nekim delovima igre, a nekim nisam.

Mogli smo da odigramo pametnije i tečnije u napadu. Mislio sam da ćemo moći bolje da iskontrolišemo skok domaćih, ali je Aleks Marić jednostavno prevelik za moje igrače'',
istakao je Džikić.

I kapiten Partizana Vanja Marinković ocenio je da je pobeda Podgoričana zaslužena, a da se njegov tim sada okreće narednom rivalu, ekipi Zadra u sledećem kolu.

''Imali su sedam skokova u napadu više, što je izuzetno važan faktor. Okrećemo se meču protiv Zadra koji nam je veoma bitan'', konstatovao je Marinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SPT BuNT
Sunday, 31.01.2016
01:43

Jos je i dobro sto su imali samo 7 skokova vise jer mi 5-icu ni nemamo.