Džikić nasmejao novinare posle pobede nad Zvezdom: ''Kaži slobodno šta smo imali'''

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.01.2018.
10:54
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Trener Budućnosti ima mnogo razloga za odlično raspoloženje.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Podgorička Budućnost sinoć je po drugi put ove sezone savladala aktuelnog šampiona ABA lige, evroligaški tim Crvene zvezde mts i izdvojila se na prvom mestu na tabeli.

U veoma zanimljivoj utakmici, pravom derbiju, Podgoričani su slavili sa 92:86, a posle meča trener Budućnosti Aleksandar Džikić izneo je niz pohvala na račun rivala, o čemu možete da čitate OVDE.

Ali, posebno zanimljiv detalj na konferenciji za novnare, dogodio se prilikom obraćanja košarkaša Budućnosti Petra Popovića.

''Velika pobeda za nas, pokazali smo da imamo karakter i srce...'', počeo je Popović, a onda ga je Džikić prekinuo opaskom koja je nasmejala sve prisutne.

''Reci slobodno šta imamo...", nadovezao se Džikić, a prenose ''Vijesti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Tuesday, 09.01.2018
16:35

samlecemo ove kad bude najpotrebnije.

avatar
Tuesday, 09.01.2018
12:15

Jbg. Nama nije bio dobar...

avatar
Wilt 100+
Tuesday, 09.01.2018
12:13

Budućnost ima to što je Dzikić mislio u Morači, treba to dokazati i u gostima ...da nije bilo 70 % šuta za 3p i da je Zvezdi bio malo bolji dan verujem da bi rezultat bio mnogo drugačiji. Pobeda je svakako zaslužena ali ovaj % šuta nije održiv i teško da se ponovi do kraja sezone ili bilo kada više.

avatar
Partibrejker
Tuesday, 09.01.2018
13:36

Pa sta je bilo u Zelezniku,ako samo u Moraci imaju to.

avatar
Partibrejker
Wednesday, 10.01.2018
00:35

Pa i njima je bila jedna od prvih utakmica u sezoni,sa novim trenerom i novim igračima.Ko će i u kakvoj formi da bude u maju,koliko će imati povreda????Činjenica je da Zvezda nije više dominantna u ABA kao prošle godine.Prošle godine ste bili dominantni čak i sa povređenim Jovićem.A zamisli da se povredi Ročesti pred plejof?Hoće li Enis da ga nadomesti ?Vidiš Budućnost ima Gordića i Ivanovića, i na svakoj poziciji su duplirali kvalitet.U Zvezdi ove godine toga nema.Tri su ključna igrača:Ročesti,Antić i Bjelica,ako bilo ko od njih trojice se povredi ili padne u formi,Zvezda nema šta da traši ni protiv Cedevite.

avatar
Wilt 100+
Tuesday, 09.01.2018
22:55

jedna od prvih utakmica u sezoni sa 11 novih igrača...sve je jasno