Džikić na mukama, kako sastaviti tim za Baskoniju (i Partizan)?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.11.2018.
12:58
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Da li će se ovi problemi odraziti i na sledeću utakmicu s Partizanom?

Epa/Boris Pejović
Epa/Boris Pejović

Povezane vesti

Šampion ABA lige, ekipa Budućnosti, večeras igra meč sedmog kola Evrolige protiv španske Baskonije pred svojim navijačima.

Meč počinje u 19 časova, a tokom priprema za ovaj duel, trener Budućnosti Aleksandar Džikić imao je velikih kadrovskih problema. Zoran Nikolić i Aleksa Ilić večeras neće moći da nastupe, a pod znakom pitanja su i Alen Omić i Danilo Nikolić.

''U utorak veče nas je na treningu bilo deset, sa Starovlahom. Od šest centara bila su dvojica. Sead Šehović i Koti Klark su bili na četvorci, Erl Klark i Barović na petici. I tako smo se spremali za te neke njihove defanzivne varijante.

Generalno, Baskonija je dobar tim, kao i sve ekipe u Evroligi. Mi ćemo da izađemo na teren da se borimo i to može da se očekuje od nas. Vidjećemo kako bude išla utakmica, nikad se ne zna'', izjavio je Džikić, a prenose ''Vijesti''.

Podsetimo, Podgoričani su još bez pobede u Evroligi posle šest odigranih kola, a posle duela sa Baskonijom, ekipu Budućnosti očekuje i derbi osmog kola ABA lige protiv Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke