Džikić dobio podršku, ali Bokan mu je uputio jasnu poruku!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.11.2018.
15:40
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Prvi čovek kluba otkrio je kako su i zbog čega dovođeni pojedini igrači ovog leta.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Podgorička Budućnost nije ušla u novu sezonu kako se očekivalo, iako je tokom leta ekipa značajno pojačana za nastup u Evroligi.

Posle šest kola u elitnom evropskom takmičenju Budućnost nema nijednu pobedu, a u ABA ligi ima učinak 5-2 i nalazi se na trećem mestu na tabeli regionalnog takmičenja.


Ono što je najupadljivije, to je da nekolicina inostranih igrača koji su ovog leta pojačali Budućnost, ne pruža ono što se od njih očekivalo, pa je sa Aronom Kraftom već okončana saradnja.

A s obzirom da su se pojavile i spekulacije kako je navodno menadžer Miško Ražnatović imao važnu ulogu u njihovom angažovaju, predsednik Budućnosti Dragan Bokan je u izjavi koju prenose ''Vijesti'' odbacio takve priče i jasno i glasno potvrdio ko je odgovoran za to što su baš ovi igrači izabrani.

''Od 2011. nijedan igrač nije došao u Budućnost ne bez saglasnosti, već zahteva stručnog štaba.

Svi igrači koje smo doveli ovog leta su želja i zahtev Džikića.

Prva želja mu je bio Erl Klark, druga Koti Klark, treća Edvin Džekson, a za Erona Krafta smo mislili da nam je potreban drugačiji plejmejker, ali ga je Džikić hteo.

Ne mešam se u taktiku i ne znam je, svako mora da odgovara za svoj posao. Dakle, nisu ni Dragan Bokan, ni Miško Ražnatović dovodili igrače, birao ih je Džikić'', poručio je prvi čovek Budućnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke