Džikić, dan posle debakla: ''Mi smo UVEK I SAMO - Partizan!''

Autor: Darko Mitrović
subota 04.06.2016.
15:45
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener crno-belih pokušava da povrati borbeni duh u svojoj ekipi posle sinoćnjeg teškog poraza od najvećeg rivala.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Finalna serija plej-ofa je za Partizan počela loše da lošije nije moglo biti. Poraz od čak 31 poena razlike dobro je uzdrmao ekipu Aleksandra Džikića koja je sinoć bila potpuno nadigrana i nemoćna u duelu sa Zvezdom.

Ono što crno-belima baš i ne ide u prilog je što se druga utakmica igra već sutra, ali je povoljna okolnost za njih što će ovoga puta oni biti u ulozi domaćina.

Najavljujući drugu utakmicu, trener Partizana Aleksandar Džikić je izrazio nadu da će njegov tim biti mnogo borbeniji na terenu, da se neće predavati, bez obzira na veliki kvalitet rivala.

''Prva utakmica finalne serije je iza nas. Ja ove momke vodim i kad je dobro i kada nije. U petak je bilo loše i osećam krivicu zbog toga. Ne tražim opravdanje u povredama, pauzama, ritmu utakmica i situaciji u kojoj se klub nalazi.

Znam da niko u našoj svlačionici nije zadovoljan svojom igrom i onim što je pruženo na parketu. Nije bilo potrebne čvrstine, strpljenja, hrabrosti.

Moramo da dignemo glave i popravimo utisak. Da damo sve od sebe, da igramo zajedno šta god da se dešava. Možeš da izgubiš, ali ne možeš da se ne boriš! Tražiću maksimalan trud, ponos i borbu do kraja.

To je naša obaveza, jer mi smo uvek i samo Partizan! Svima koji nas bodre još jednom hvala, znamo da će biti u nedelju uz nas, da će tribine biti pune'',
poručio je Džikić, a prenosi zvanični klupski sajt.

Druga utakmica finalne serije plej oda igra se u nedelju od 21 čas u hali ''Aleksandar Nikolić''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 05.06.2016
10:41

Pa kakav to debakl bi? Napolju sam trenutno, samo sam procitao vest... zloo :)

avatar
Don.Mile
Sunday, 05.06.2016
00:38

neki bi sve dali da su Partizan ali su zapravo niko i nista ...

avatar
BUDIMO ONO STO JESMO
Sunday, 05.06.2016
12:16

A neki bi dali da im klub i dalje postoji pa makar i ne bio toliko uspesan kao sto je PARTIZAN:-D

avatar
BUDIMO ONO STO JESMO
Saturday, 04.06.2016
18:00

Budimo ljudi, poslednje dve godine, ne poslednje tri, ti malo zaboravljas:-D

avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 04.06.2016
21:17

Aj, aj, keptn :D

avatar
BUDIMO ONO STO JESMO
Saturday, 04.06.2016
21:38
avatar
BUDIMO ONO STO JESMO
Saturday, 04.06.2016
16:02

Samo neborbenost i bezvoljnost i jesu (bili) problem, sve ostalo (lose) je sastavni deo sporta. Ta apatija i ta anemija su plod i istrosenosti i duge pauze u isto vreme, i premorenost i prazan hod, a na teret kluba idu sve te zamerke isto kao sto ide i primedba da se nisu zalili na to sto je druga strana dobila prednost domaceg terena.

avatar
Sin Dragan
Saturday, 04.06.2016
16:17

Zar mislis da Evorligaskoj ekipi kao sto je Zvezda koja je na strani dobila Galatasaraj, Unikahu, PAO i td. gostujuci teren nesto znaci? Zar smatras da ce se Zvezdini igraci uplasiti buke sa tribina, zar mislis da to nas moze poremetiti?

avatar
BUDIMO ONO STO JESMO
Saturday, 04.06.2016
17:09

Prvo, pise se evroligaskoj, poradi malo na pravopisu, izuzetno sam alergican na takve greske u pisanju. Mislim da znaci, ali verovatno to ne bi bilo presudno. Ne radi se ni o tome nego o principu, dokle vise da radite to sto radite- kaznjavanje zbog psovki sa tribina?!?!?!

avatar
BUDIMO ONO STO JESMO
Saturday, 04.06.2016
16:54

Na nacin na koji je dobila. Prvenstveno smo trebali da insistiramo na tome da se ekipe ne razdvajaju u dve grupe, iz toga su proistekli i ostali problemi.

avatar
Ma Ja
Saturday, 04.06.2016
16:02

Sve bi to bilo super, samo da nije onog Duloovskog dela iz naslova...

avatar
Sin Dragan
Saturday, 04.06.2016
16:15

Vidi, ja njega potpuno razumem. On mora ovako da se ponasa zbog grobarske javnosti koja je naucila godinama da se hrani mrznjom prema Zvezdi. Verovatno si primetio da to nije onaj isti Dzikic od kada je u partizanu. To je zbog toga sto povremeno mora da glumi DV-a na zalost, jer su njihovi navijaci prosto navikli na taj govor mrznje. Sad oni posle ove izjave skakucu i pljeskaju rukama i loze se da ce nas dobiti sutra.

avatar
Дошао је крај
Saturday, 04.06.2016
18:56

Сине Драгане о чему ти причаш? Мржњи? Ко седи у вашој фмп-овској управи? Човић??????? Xаxа, сине Драгане

avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 04.06.2016
17:18

Ne bih rekao da smo mi vas ikada mrzeli. Bar ja lično nisam, niti ću ikad, A i da ti kažem - nije ni bilo razloga da vas mrzimo. Dugo godina nam niste ni bili konkurencija, zadnje tri ste bolje i svaka vam čast na tome. Sinoć ste nas razmontirali. Ali ne kapiram šta smeta u naslovu? Mi smo uvek i samo Partizan! Zaista lepo rečeno, pomalo poetski, ali iznad svega - istinito. Sad, ko se pronađe... Bože moj, njegov problem ;)