Džikić: "Čeka nas težak posao protiv Partizana"

Autor: Beta Beta
petak 01.12.2017.
16:19
Izvor: Beta

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je danas da njegovu ekipu čeka težak posao protiv Partizana i dodao da će morati da budu posebno koncentrisani u prvoj fazi napada crno-belih.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Čeka nas vrlo težak posao u subotu. Nas sledeći protivnik je vrlo kvalitetan, sigurno su u samom vrhu ABA, a i imali su prilike da iskoriste ovu pauzu da porade na unapredjenju igre u odbrani, jer su napadački vrlo potentni, to su pokazali mnogo puta. Očekujemo i novitete, spremali smo se za njihove kombinovane odbrane", rekao je Džikić, objavljeno je na sajtu takmičenja.

Košarkaši Budućnosti sutra dočekuju Partizan u utakmici 10. kola ABA lige.

"Moraćemo da budemo vrlo koncentrisani u prvoj fazi njihovog napada, organizatori igre su vrlo agresivni pre nego što se postavi odbrana. Takodje, njihov prošli meč i 24 skoka u napadu su upozorenje. Bez obzira u kom sastavu ćemo biti, pokušaćemo da damo sve od sebe", rekao je Džikić.

Podgorička ekipa je prva na tabeli sa samo jednim porazom od početka sezone, dok je Partizan peti sa skorom od pet pobeda i četiri poraza.

"Oni su vrlo dobra ekipa, sam vrh ABA lige. Stabilizovali su se, igraju odlično u napadu. Mnogo je važno u kom ritmu će se igrati, i ko će ostvariti prednost u skoku", rekao je igrač Budućnosti Nikola Ivanović.

Utakmica se igra sutra od 19.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke