Džikić: ''Ako nećes - ne možeš!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 16.05.2016.
13:20
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da crno-beli žele da se predstave u najboljem mogućem izdanju na gostovanju Borcu u Čačku i istakao da jedino kroz pravi pristup na terenu može da dodje do izražaja kvalitet njegovog tima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Drugi krug utakmica u okviru Grupe B Super lige Srbije počinje sutra, a crno-beli u Čačku igraju protiv ekipe Borca.

"Gostujemo u gradu gde je košarka više od igre i želimo da se predstavimo u najboljem mogućem izdanju. Prva utakmica sa Borcem je završena pobedom, ali smo dosta energije i rada uložili te večeri. Svakako da će domaćin pokazati želju da se pred svojim navijačima predstavi kao ozbiljan rival", rekao je Džikić za sajt kluba.

U prvom susretu, Partizan je pobedio Borac sa 102:79.

Nakon tri odigrana kola, Partizan se sa tri pobede nalazi na prvom mestu grupe B, dok Borac nema ni jednu pobedu.

"Videćemo da li je prethodna utakmica naučila nešto neke od igrača u našoj ekipi. Bez pristupa igri na pravi način i rada na parketu, ne postoji način da se materalizuje kvalitet ili talenat. To je prosto jedno od osnovnih pravila ove igre. Ako nećes - ne možes",
naveo je Džikić.

Krilni centar Novica Veličković rekao je da Partizan protiv Borca mora da odigra meč na najvišem nivou.

"Posle tri pobede na startu kreće drugi krug. Ide se u Čačak gde moramo biti svesni da nas ne očekuje lagana utakmica. Dole niko lako nije pobedio. U pitanju je košarkaška sredina. Uživanje je igrati u toj dvorani i u tom gradu. Mi moramo da pružimo svoj pmaksimum i pratimo standard koji Partizan treba da ima. Da igramo bez padova i uvek na maksimalnom nivou", rekao je Veličković.

Utakmica između Partizana i Borca igra se sutra od 19.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke