Džanan Musa progovorio o mogućnosti da pojača Zvezdu ili Partizan!

Autor: Beta Beta
četvrtak 16.11.2017.
12:43
Izvor: Beta

Naravno, nije moglo ni bez osvrta na rad sa Duškom Vujoševićem u reprezentaciji BiH.

aba-liga.com/Zadar/Zvonko Kucelin
aba-liga.com/Zadar/Zvonko Kucelin

Povezane vesti

Košarkaš Cedevite Džanan Musa rekao je danas da mu je san da ode u NBA ligu, kao i da ne veruje da će ikad u karijeri zaigrati za Crvenu zvezdu ili Partizan.

Musa
je odgovarajući na pitanja navijača govorio o svojim planovima, omiljenim ekipama u košarci i fudbalu, reprezentaciji Bosne i Hercegovine...

Jedno od pitanja je bilo i da planira da u skorijoj budućnosti zaigra u Evroligi.

"Ako mi se ostvari mogućnost igranja u NBA, što je moj san, ne. Ali, ako ne odem u NBA odmah i ta je mogućnost otvorena. Najviše bih voleo da Cedevita prođe u Evroligu sledeće sezone pa da odigram sezonu sa Cedevitom u Evroligi", rekao je Musa objavljeno je na sajtu ABA lige.

Na pitanje kada želi da ode u NBA, on je kazao: "Ići ću na prvi draft, pa se nadam što pre moguće".

Musa je naveo da ne misli da će Crvena zvezda ponovo osvojiti titulu šampiona u ABA ligi, a navijače je zanimalo i da li bi nekad u karijeri zaigrao Partizan ili Zvezdu.

"Ne mislim da će (Zvezda) osvojiti ABA ligu, što je razumljivo obzirom da igram za Cedevitu koja spada u jednog od favorita za osvajanje titule. Što se tiče gde bih igrao, zapravo nikad ne znaš kuda će te karijera odvesti, ali teško da ću ikada zaigrati za jedan od ta dva kluba", kazao je 18-godišnji reprezentativac BiH.

Govoreći o selektoru BiH Dušku Vujoševiću, Musa je naveo da je nekadašnji trener Partizana "pedantan, jako dobar pedagog".

"Želi što više da izvuče iz svojih igrača, da budu kulturni, obrazovani i to je njegova sjajna dimenzija", rekao je Musa i dodao da se nada da će on i njegovi saigrači u nacionalnom timu dati sve od sebe da se plasiraju na naredno Evropsko prvenstvo.

Musa je naveo da mu je Fenerbahče omiljeni klub u Evropi, a u NBA da je su Los Anđeles Lejkersi, a otkrio je i za koje fudbalske klubove navija.

"FK Sarajevo i za klub u kojem igra Edin Džeko koji volim da pobeđuje, trenutno za Romu", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Thursday, 16.11.2017
19:14

Nestvarno talentovan kad malo ojaca dominirace ali ako hoce neku poziciju na draftu mora u Zvezdu pa 2 godine evrolige pa kod Zeljka na brusenje a onda je nebo granica.

avatar
RG VILI
Thursday, 16.11.2017
23:54

Kako lepo pokazujes da nemas pojma o kosarci :)

avatar
RUSKI CAR
Friday, 17.11.2017
05:40

On nikad nebi prešao u Zvezdu ili Partizan jer je zagriženi musliman i mrzi nas iz dna duše, ali ne sme to da kaže javno.