Dvostruka kazna za Partizan i ''Grobare'' pred meč sa FMP-om!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.05.2016.
14:08
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Loše vesti i za Partizan i za njegove navijače uoči revanš utakmice polufinala plej-ofa protiv FMP-a.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Naime, najpre je FMP odlučio da ne dozvoli ulazak u halu u Železniku navijačima Partizana, iako ih je juče na konferenciji za novinare javno pozvao košarkaš crno-belih Novica Veličković.

I ne samo to, ''Mondo'' prenosi da u hali mogu da budu "samo igrači i članovi stručnog štaba" Partizana, što bi moglo da znači da ni predsednik kluba Nikola Peković neće moći da prisustvuje ovoj utakmici?!

A onda, druga loša vest za crno-bele stigla je iz KLS. Klub iz Humske je, naime, kažnjen zbog, kako se navodi u saopštenju, ''ekstremno nepristojnog ponašanja, a posebno zbog ogromnog broja gledalaca koji su u takvom ponašanju učestvovali''.

Zbog toga, Partizan je kažnjen novčano, u iznosu od 360.000 dinara, a shodno članu B) 3 Propozicija takmičenja.

Podsetimo, prva polufinalna utakmica između Partizana i FMP-a odigrana je u subotu u hali ''Aleksandar Nikolić'', crno-beli su je dobili sa 82:63, ali je tokom prvog poluvremena meč bio u prekidu nekoliko minuta zbog uvredljivog skandiranja navijača Partizana na račun porodice Nebojše Čovića, prvog čoveka Crvene zvezde Telekom.

Tek posle intervencije trenera Partizana Aleksandra Džikića, koji ih je zamolio da prestanu sa takvim skandiranjem, ''Grobari'' su omogućili nesmetan nastavak meča.

Večerašnja utakmica u Železniku igra se od 21 čas, a juče je Crvena zvezda Telekom prva izborila plasman u finale, posle još jedne pobede nad Mega Leksom.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sin Dragan
Monday, 30.05.2016
16:08

Konacno je neko odlucio da zavede red u ovo vec besmisleno takmicenje. Vredjanje porodice zaista nema nikakvog smisla.

avatar
mrv84
Monday, 30.05.2016
14:59

kakva smijurija... a kad su se vrijedjali Dule, Pavlovic, Macvan i ostali tad nije nikakvih kazni bilo! kakva je ovo drzava smijesno stvarno i sramotno

avatar
Sin Dragan
Monday, 30.05.2016
16:09

Covece napravi razliku izmedju vredjanja aktera na terenu i vredjanja necije majke koja nema ama bas nikakve veze sa desavanjima na parketu.

avatar
PoparaZarko
Monday, 30.05.2016
18:54

Napravi razliku izmedju vredjanja Stojkoviceve zene dok je igrao u Partizanu i ovoga.. Glupo mi je da pomenem vredjanja clanova porodice Pavlovic od prosle godine, jer ocigledno biras ko koga vredja. Objektivan kao i uvek..

avatar
mrv84
Monday, 30.05.2016
18:14

vjerovatno su i Pavloviceve sestra i majka akteri na terenu, Dzikiceva majka isto... sve one su akteri na terenu pa nije problem nikakav

avatar
Don.Mile
Monday, 30.05.2016
18:01

kad ces ti da napravis razliku izmedju zvanicno najveceg brenda i sljama koje samo nazivamo pravim imenom

avatar
PoparaZarko
Monday, 30.05.2016
14:25

Hahaha to be continued...