Durantova simultanka, šampion izneo "metlu" iz ostave!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 07.06.2018.
08:15
Izvor: Sportske.net

Muk u Ohaju, Durant uništio Kavse, 110:102 na kraju i Klivlend pred nemogućom misijom.

EPA-EFE/LARRY W. SMITH
EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Povezane vesti

Izgledalo je nesvakidašnje, dok su saigrači vrištali od sreće i slavili Kevin Durant je bio miran, kao da su u pitanju stvari koje činiš svakoga dana.

Još jedna trojka u finišu utakmice koja je slomila Kavse zaokružila je njegovu partiju karijere u plej ofu i verovatno znači i odbranu šampionskog prstena.

Durant je ubacio rekordnih 43 poena u doigravanju u prelomnom trenutku serije, Voriorsi su napravili brejk u Ohaju, vode sa 3:0, korak ih deli od titule.

Da bi ih Klivlend sprečio morali bi da naprave nešto što nikome nije pošlo za rukom u istoriji, da okrenu
0:3. U istoriji plej ofa videli smo 131 takvu situaciju od kada se igra na četiri pobede, nikada se niko nije vratio.

Lebron je izvrnuo zglob, to ga nije zaustavilo, 33 poena, odbija da se preda, kaže da će od danas razmišljati kako da tim napravi nemoguće i vrati se u ovo finale.

On je 2016. uspeo sa Kavsima da okrene 3:1 i osvoji prsten, ali tada je iza sebe imao mnogo jači tim, a Durant je još bio u Oklahomi.

Kevin Lov je dodao 20 poena za domaćina koji ima još jedan meč kod kuće, da možda odloži neizbežno i izbegne metlu. U dva od tri meča finala imali su šansu, ali realno Golden Stejt je za klasu bolji tim.

Lebron je napravio svoj deseti tripl dabl u finalima, imao je 11 asistencija i 10 skokova, no, niti su iskoristili očajan šut Stefa Karija i Tompsona, niti sami uspeli da dignu procente šuta. Kada su se spustil na posed Durant ih je zaledio i kako rekosmo, ubio poslednju nadu.

Da ipak sačekamo, ali čuda se protiv Voriorsa ne dešavaju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke