Durant prevaga, Baksi u pravom trenutku srušili rekord!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 01.05.2019.
09:05
Izvor: Sportske.net

Oba puta tesno, ali sa istim ishodom, Voriorsi nose veliku prednost u Teksas. Seltiksi nisu znali šta ih je snašlo u drugom poluvremenu...

AP Photo/Jeff Chiu
AP Photo/Jeff Chiu

Povezane vesti

Ponovo Durant, bio je je najefikasniji sa 29 poena, u prvom poluvremenu uspeo da isključi Hardena, rezultat je da Voriorsi nose veliku prednost u Teksas.

Ovoga puta pričalo se o košarci, umesto o suđenju, Harden je ubacio 29 poena, dobio udarce u oba oka u ranoj fazi meča, međutim iako su Roketsi držali priključak, spustili se i na jedan posed u poslednjoj četvrtini, nije bilo pomoći. Kari je pogodio trojku u pravom trenutku, završio sa 20 poena, Klej Tompson upisao 21.

Na drugoj strani Pol 18, Kapela 14, uz 10 skokova, Roketsi su bili blizu, ali nisu uspeli da naprave brejk. Serija se seli u Teksas, sada je Hjuston pod velikim pritiskom.

Milvoki se oporavio od šoka sa starsa serije, poravnali su protiv Bostona. Adetokumbo je ubacio 29 poena, imao 10 skokova, 4 asistencije, Seltiksi su poveli u prvoj četvrtini, ali su posle poluvremena odigrali očajno. Baksi su iz zasuli trojkama, pogodili su 20, rekord franšize, posle poluvremena bili su na +31, Mildlton je ubacio 28 poena (sedam trojki), Bledso 21.

Na drugoj strani Irving neprimetan, 9 poena, serija promašaja, Markus Moris je dao 17, Braun poen manje. Novina u Milvokiju, Mirotić je bio starter, umesto neiskusnog Sterlinga Brauna, završio sa 9 poena i isto toliko uhvaćenih lopti.

Serija se u petak nastavlja u Bostonu.

Rezultati:

Golden Stejt - Hjuston 115:109 (2:0)
Milvoki - Boston 123:102 (1:1)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke