Dupli brejk, ni Voriorsi ne mogu da naprave čudo u izgubljenoj situaciji?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 08.06.2019.
08:48
Izvor: Sportske.net

Toronto po drugi put u nizu slavio u Ouklendu, na kraju 105:92 za Kanađane koji su blizu prve titule u istoriji...

Nathan Denette/The Canadian Press via AP
Nathan Denette/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Još jedan korak i videćemo šokantan ishod sezone. Toronto je napravio dupli brejk u Ouklendu i sada će imati meč loptu za istorijsku titulu

Kavi Leonard je ubacio 36 poena, imao 12 skokova, nema dileme ko je prva zvezda plej-ofa, nadigrao je i Karija i Tompsona koji se vratio u tim, Toronto je na pobedu od prstena.

Tompson je pomogao ekipi sa 28 poena, Kari dodao 27, ali uz ne baš impresivan šut, ponovo im je nedostajao Durant, možda zaigra u petom meču, ali čini se da je kasno.

Zanimljivo, Kanađani sa svih strana zapadne obale stigli su u "Orakl Centar" kako bi bodrili svoj tim, to se u Americi retko viđa.

Ovo je možda bio i poslednje meč Voriorsa u ovoj dvorani, bili su ovde 47 godina, od naredne sezone sele se u novi "Čekj Centar" u San Francisku.

Reptorsi su kontrolisali igru, Leonard je pogađao kada god je domaćin pokušavao da uhvati priključak, pa su Kanađani blizu svoje prve titule za 24 godine koliko postoje.

Nije naravno gotovo, na kraju krajeva Voriorsi su jedini tim koji je izgubio prednost od 3:1 u finalu, veruju da mogu sada da naprave nešto slično kao Lebronov Klivlend pre par sezona. Ipak, uovoj formi, i to bez Duranta, čak i za njih to bi mogla da bude nemoguća misija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke