Dule Vujošević i u teškim trenucima pokazao svoju veličinu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.08.2018.
18:06
Izvor: Sportske.net, SportSport.ba

Pre svega, najvažnije je biti čovek, a Dule to jeste. Veliki čovek...

Epa/Stefan Jerrevang/TT
Epa/Stefan Jerrevang/TT

Povezane vesti

Iako ovog leta prolazi kroz težak period, pripremajući se za transplantaciju bubrega, proslavljeni košarkaški stručnjak Duško Vujošević svojim najnovijim gestom oduševio je javnost u Bosni i Hercegovini, ali i u čitavom regionu.

Zbog pomenutog razloga, on neće moći da sa klupe predvodi reprezentaciju Bosne i Hercegovine, čiji je selektor, u predstojećim septembarskim mečevima druge faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, pa je nadležnima u KS BiH poručio da dok je u ovakvoj situaciji i odsutan iz nacionalnog tima, neće potraživati platu koja mu je pripadala po ugovoru.

Tu informaciju je za ''sportsport.ba'' potvrdio direktor reprezentacije BiH Siniša Kovačević.

"Sada je već jasno da Duško Vujošević neće voditi našu reprezentaciju na narednim mečevima kvlaifikacija protiv Finske i Češke zbog zdravstvenih problema.

On mi je rekao da ne želi novac, odnosno ratu iz ugovora za septembar jer neće biti na klupi našeg tima.

To nije raskidanje ugovora, već jednostavno ne želi da uzima novac kad nije deo ekipe. Ja i Mensur Bajramović ćemo ga posetiti u Beogradu gde ćemo dalje razgovarati.

Ne verujem da će doći na okupljanje, ali imamo neki plan da bude u Sarajevu tri ili četiri dana u toku priprema", izjavio je Kovačević.

Naravno, ovaj Vujoševićev potez izazvao je brojne pozitivne reakcije, uz želje za što brže ozdravljenje i povratak na košarkaške terene. I mi se tim željama pridružujemo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke