Dule ne brine: ''Biće još utakmica...''

Autor: Beta Beta
nedelja 30.11.2014.
21:31
Izvor: Beta

Posle poraza Partizana u prvom ovosezonskom derbiju od svog najvećeg rivala, trener Duško Vujošević istakao da su brojne oscilacije u igri koštale njegov tim boljeg rezultata. Povređeni Edo Murić mora na magnetnu rezonancu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je njegova ekipa oscilirala u igri tokom današnjeg poraza od Crvene zvezde u Jadranskoj ligi.

"Mnogo smo oscilirali u igri. Čini mi se da su oni napravili mnogo više kontakata", rekao je Vujošević novinarima posle utakmice.

Partizan je kao gost u hali Pionir izgubio od Zvezde sa 76:67, u 10. kolu Jadranske lige.

"Oni su nas prvo poluvreme nadskočili, razbili su našu organizovanu igru svojom agresivnošću. Mašili smo lake šuteve, ali biće još utakmica ove godine i da nismo u ovakvoj situaciji zbog starta, nekompeletnosti i borbe za fajnal-for možda se ne bismo ovoliko trošili", kazao je trener Partizana.

Vujošević je imao primedbe na agresivnu igru protivnika.

"Nismo kompletni, a ako bi se nastavilo ovako da se igra ostali bismo bez još igrača. Ali, kompletiraćemo se", ocenio je Vujošević.

Košarkaš crno-belih Edo Murić povredio je rame u prvom poluvremenu, a Vujošević je kazao da još nije poznat stepen povrede.

"Murić je kazao da ga je Lazić sa dve ruke povukao i da mu je 'ispao' lakat. To može da se proveri. Otići će na magnetnu rezonancu", dodao je Vujošević.

Partizan posle poraza ima skor od pet pobeda i pet poraza, a u narednom kolu regionalnog takmičenja dočekaće Megu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke