Duboko smrzavanje u Denveru, Jokić "fintirao" čitav svet! Srbi "posmatrači" u Klipersima!

Autor: Boris Jovanović
petak 16.11.2018.
07:47
Izvor: Sportske.net

Nikola Jokić se vratio onome što najbolje čini, neverovatnim asistencijama, jednom je "fintirao" planetu!

Beta/Frank Gunn/The Canadian Press via AP
Beta/Frank Gunn/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Boljeg protivnika za prekid crne serije Denver nije mogao da naruči. Slabašna Atlanta je platila ceh za tri poraza u nizu Nagetsa, prava borba u "Pepsi Centru" je izostala, na kraju gosti zaleđeni na -45.

Da su u nevolji videlo se odmah u prvoj četvrtini, do poluvremena su primili 73 koša, a Nagetsi su treću četvrtinu dobili sa 20 razlike.

Sedam igrača Denvera bilo je dvocifreno, Huančo Ernangomez postigao 25 poena, najviše u sezoni. Nikola Jokić 12 poena, nije forsirao, ali je uhvatio 9 lopti i imao 7 asistencija i 4 ukradene lopte. Isfintirao je ovom asistencijom ne odbranu Atlante, nego što neko reče čitavu planetu...

Nagetsi su imali čak 35 timskih asistencija, šutirali preko 50>%, postavili su rekord i u broju koševa u poluvremenu ove sezone, Sakramentu su ubacili 68 na startu šampionata.

Na pobedničke staze vratio se i Hjuston. Rutinirali su šampiona u onom što mnogi vide kao finale Zapada. Roketsi su odigrali odličnu odbranu, spustili Voriorse na 86 poena, jasno, u ovakvim mečevima oseća se odsustvo Stefa Karija. Golden Stejt je pogodio samo četiri trojke, koliko i sam "Bradonja". Hardena nije služio šut, ali je na kraju brojao do 27, njegov tim se vratio na 50% pobeda. Start ispod svakog očekivanja, ali se pomalja svetlost na kraju tunela.

Pre meča su otpustili Mela Entonija koji je odigrao 10 utakmica, uzeo 2.4 miliona koliko mu pripada ove sezone...

Kod gostiju Durant 20 poena, nije želeo da govori o sukobu sa Drajmondom Grinom nakon poraza od Klipsa...

Klipersi su tukli San Antonio, Lu Vilijams je pogodio kad je bilo najpotrebnije, u poslednjem minutu, pa "Stejlps Centar" postaje neprijatno gostovanje, Klipsi imaju 7-1 kod kuće ove sezone. Izgubili su dvocifrenu prednost sinoć, ali su ipak u finišu prelomili, zahvaljujući "Slatkom Lu" Vilijamsu koji je ubacio 23 poena. Haris je dodao 18, Bobi i Teo van rotacije, nisu dobili ni sekundu.

Kod Sparsa koji igraju loše u gostima, dobili su samo dve od sedam utakmica, DeRozan 34 poena, ali bez prave podrške saigrača, tim je loše šutirao, sada su ih Klipersi preskočili na tabeli.

LA Klipers - San Antonio 116:111
Denver - Atlanta 138:93
Hjuston - Golden Stejt 107:86

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke