"Drim tim" dobija obrise, nova imena u igri pred Mundobasket!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 05.06.2019.
19:12
Izvor: Sportske.net

Selekcija Sjedinjenih Država će na planetarnu smotru izaći kao aktuelni prvak sveta, ali i kao prvi favorit za zlatno odličje.

Beta/AP Photo/Darren Abate
Beta/AP Photo/Darren Abate

Povezane vesti

Pisali smo o tome kako bi selekcija SAD mogla da izgleda na Mundobasketu u Kini.

Četvorica igrača su istakla želju da brane boje svoje zemlje u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, to su Džejms Harden, Entoni Dejvis, Kemba Voker i Donovan Mičel, dok bi poziv mogao da bude poslat na adresu budućeg prvog pika Zajona Vilijamsona.

Novinar "ESPN" Adrijan Vojnarovski prenosi nove informacije.

Naime, kampu reprezentacije SAD pred Svetsko prvenstvo u košarci pridružiće se i sledeći igrači: Bredli Bil (Vizardsi), Erik Gordon (Roketsi), Kajl Kuzma (Lejkersi), Dejmijan Lilard (Trejl Blejzersi), Bruk Lopez (Baksi), Kevin Lav (Kavalirsi), Si Džej Mekolum (Trejl Blejzersi) i Džejson Tejtum (Seltiksi).

Gore-pomenuti košarkaši će se boriti za mesta u finalnom rosteru "Drim tima", koji će sa klupe predvoditi legendarni Greg Popovič.

Vojnarovski prenosi da su još dva imena u opticaju za avgustovski trening kamp, u pitanju su dva veterana NBA lige, Pi Džej Taker iz Hjuston Roketsa i Pol Milsap iz Denver Nagetsa.

Jasno, očekuje se još veliki broj košarkaša na pomenutom kampu, od kojih će "Ludi Srbin" sa svojim saradnicima odabrati 12 momaka, koji će činiti novi "Drim tim", koji će biti najveća prepreka reprezentaciji Srbije za osvajanje zlatne medalje u Kini.

Ko bi još mogao da putuje u Kinu, pročitajte u nastavku.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Nindža
Wednesday, 05.06.2019
20:14
avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 05.06.2019
19:40

Nema sa njima kosarke...Svako ko izgubi sa manje od 20 razlike moze da peva. Mora da im se desi bas los dan, a da Srbija, Spanija ili Francuska mozda imaju savrsen da bi mogli da im priprete samo.