Dragić pokazao Božićnu trpezu, usledilo provokativno pitanje i fantastičan odgovor!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 07.01.2019.
18:55
Izvor: Sportske.net

Slovenački internacionalac Goran Dragić pohvalio se na društvenim mrežama Božićnom trpezom i čestitao svim pravoslavnim vernicima današnji praznik. Uz to je na sjajan način zapušio usta provokatorima.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Košarkaš Majamija Goran Dragić proslavio je današnji praznik u krugu porodice, a na društvenim mrežama pohvalio se Božićnom trpezom i poželeo pravoslavnim vernicima srećan praznik.

Pošto se čak i ovakvoj situaciji našao neko da provocira, Dragić je bio spreman da u hrišćanskom duhu ponudi odgovor svima kojima nije jasno kako kao Slovenac slavi pravoslavni Božić.

"Slovenac sam pravoslavne vere. Na današnji praznik želim ti mir u duši i radost u srcu", napisao je Dragić jednom od korisnika Tvitera koji ga je pitao da li je Slovenac.

Goran Dragić je rođen iz braka Srbina i Slovenke, a zanimljivo je da je prošle godine poneo Orden Njegoša prvog reda kojim ga je odlikovao predsednik Republike Srpske.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Tuesday, 08.01.2019
16:17

Nisam znao da u Škovićima u Republici Srpskoj ima Slovenaca!? Kad ne želiš da priznaš da si Srbin to ni ne treba da budeš.. Samo da znaš Gorane, djeda ti je sramota..

avatar
Monday, 07.01.2019
21:02

Драгићу легендо !!!

avatar
mosala1983
Monday, 07.01.2019
20:50

Словенац прави.