''DR'' progovorio o novom pleju - u ''Radonjizam'' fazonu!

Autor: Darko Mitrović
subota 22.10.2016.
13:55
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Dok navijači Crvene zvezde očekuju konkretnu potvrdu medijskih najava o dolasku Nejta Voltersa, trener Dejan Radonjić je odlučio da na nešto drugačiji način prokomentariše ovaj potencijalni transfer.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Jutro posle velikog trijumfa Zvezde u Istanbulu stigla je još jedna najava dolaska američkog plejmejkera Nejta Voltersa u Crvenu zvezdu, opširnije na tu temu i o samom igraču možete da čitate OVDE, a tokom dana je o ovim najavama progovorio i strateg Crvene zvezde Dejan Radonjić.

I, kada se očekivalo da čujemo potvrdu ove informacije, Radonjić je sve prokomentarisao obilazeći oko konkretnog odgovora kao ''kiša oko Kragujevca'', kako on to često ume.

''Kada bude vreme da se nešto kaže povodom toga, to ćemo i da uradimo. Iskreno, sve to i ta dešavanja ja posmatram malo drugačije.

I kada bude, i ako se desi, i kad neko dođe, on će postati deo tima, doći će da pomogne i ne smatram da bi to trebalo da se gleda drugačije. Čim i kada bude nešto da se kaže - mi ćemo reći'',
objasnio je Radonjić, a prenosi ''Mondo''.

U svakom slučaju, trener crveno-belih bar nije demantovao pomenute medijske najave. I to je nešto, za početak...

Podsetimo, Radonjić je pre par dana otkrio da će Zvezda pokušati da angažuje i još jednog centra, pa će sličnih najava tek da bude u medijima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke