"Dr Džekil" i "Mister Hajd" - Orlando tuče najbolje, gubi od najgorih!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.03.2019.
08:00
Izvor: Sportske.net

Ko zna, možda će dugo žaliti za ovim "penalom" od noćas...

Epa/John G. Mabanglo
Epa/John G. Mabanglo

Povezane vesti

Od sjaja do očaja. Orlando je skinuo skalpove Voriorsima i Pejsersima, ali je onda stao protiv jednog od najgorih timova lige u Ohaju.

Na svojoj koži su osetili koliko Kevin Lov znači za Kavse, ubacio je 16 poena, imao 14 skokova, sjajno odigrao u trenucima odluke. Klivlend je sasuo seriju od sedam trojki u poslednjoj četvrtini i nokautirao Medžik, ko zna, za tim sa Floride bi ovo mogao da bude skup poraz u borbi za plej-of.

Nikola Vučević opet sjajan 28 poena, 13 skokova, ali bi sve menjato za pobedu. Orlando je i dalje osmi, sa miminalnom prednošću u odnosu na Šarlot i Majami.

Vašington je savladao Minesotu, Bredli Bil je ubacio 22 poena, Bobi Portis dodao 26, uz 12 skokova, pa je pobeda ostala u prestonici. Još uvek, Orlando je daleko tri utakmice, ispred su Šarlot i Majami, ali Vizardsi i dalje imaju kakvu takvu nadu. Na drugoj strani nema ni nade, Tauns je ubacio 28 poena, imao 10 skokova i 7 asistencija.

Detroit je tukao drugoplasirani Toronto u derbiju severa, 14 od 27 poena Grifina otvorili su meč, Pistonsi su iskoristili neigranje "Kandže" Leonarda, oba t9ima imala su šanse za pobedu, Dramond je ubacio na opšte iznenađenje oba šuta sa penala, doveo domaćina do prednosti, a onda je Lovri promašio produžetak, pa je na kraju pobeda ostala u Americi.

Recimo i to da bi, da se sada regularni deo šampionata završi ovo bio okršaj prve runde plej-ofa.

Oklahoma je prekinula seriju poraza, bez Pola Džordža su dobili Memfis. Denis Šreder je ubacio 17 poena, imao 12 skokova i 6 asistencija, Vestbruk je dodao 22 poena, ponovo su i jedan i drugi promašivali, ali je Oklahoma uspela da sa 12 poena Vestbruka u poslednjem periodu okrene rezultat i konačno stigne do trijumfa. Memfis je bio bez Konlija, uplašili su se pobede u finišu, ali ionako ne bi značila ništa, daleko su od plej ofa.

O mečevima koji su odigrani u matineu možete čitati ovde.

Rezultati:

Oklahoma - Memfis 99:95
Vašington - Minesota 135:121
Detroit - Toronto 112:107 pr.
Klivlend - Orlando 107:93
La Klipers - Njujork 128:107
Čikago - Atlanta 118:123
Boston - Hjuston 104:115
Šarlot - Portland 108:118

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke