Dovedite Bjelici Minesotu, ostalo se podrazumeva!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 13.12.2018.
08:57
Izvor: Sportske.net

Obeležio veče u NBA ligi protiv bivšeg tima, drugi put Kingsi slavili protiv Vulvsa, 141:130, a Bjelica pokazao da je dolaskom u Kaliforniju napravio potez karijere!

Beta/AP Photo/Morry Gash
Beta/AP Photo/Morry Gash

Povezane vesti

Fantastična partija Nemanje Bjelice, pogađate, protiv bivšeg kluba. Srbin je ubacio 25 poena Minesoti, imao 5 skokova, 3 asistencija, 2 blokade. Posebno motivisani srpski reprezentativac je pomoć imao u zemljaku Bogdanoviću koji je brojao do 20, uz 6 asistencija i 5 skokova.

Naš tandem je bio ključ za 15. trijumf Kingsa u sezoni, srušen je rekord franšize, Sakramento je pogodio 19 trojki, raspucani domaćin je ove sezone postigao i 146 poena protiv Atlante, kada im krene teško ih je zaustaviti.

Vratimo se Bjelici, ovo je njegova druga pobeda nad Minesotom, na početku sezone je takođe bio solidan, 14 poena, 8 skokova, očigledno da je posebno motivisan, iako nije u pitanju nikakva osveta, nije igrao dovoljno, za njega je odlazak u Kaliforniju bio spas.

Ima više minuta, oko 11 poena po  meču, sigurno da je ovo njegovanajbolja sezona u NBA ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Thursday, 13.12.2018
19:29

Bjelici i Bobiju trebaju minuti na terenu, a oni su dovoljno kvalitetni da to opravdaju.

avatar
neme
Thursday, 13.12.2018
18:40

Toliko mi je drago sto je isponistavao onu gomilu alavaca na celu sa entoni taunsom Wiginsom koliko su ga samo dve godine preskakali nisu mu dali loptu prode deset minuta covek radi dobar posao trci sa kraja na kraj parketa lopte ni u najavi mora wigins da isijava a nulti igrac ni suta ni inteligencije nista.Kad je uzme westbruk pa ti nije krivo al ovi polovnjaci-strasno.bravo majstore i nastavi da ih gazis.

avatar
dusko
Thursday, 13.12.2018
14:28

Tako je majstori !!!!!!!!
Lepo je videti legendu ovako nasmejanog