Došao kao veliko pojačanje Budućnosti, a sad izgleda ''kao da je zalutao''

Autor: Darko Mitrović
subota 09.03.2019.
13:51
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Tek je došao, a već su počele kritike na njegov račun.

ABA liga/Buducnost VOLI
ABA liga/Buducnost VOLI

Povezane vesti

Posle nedavnih evroligaških pobeda nad Darušafakom, Gran Kanarijom, a pogotovo Real Madridom, delovalo je da je Jasmin Repeša uspeo da značajno unapredi ekipu Budućnosti u odnosu na period pod vođstvom Aleksandra Džikića.

Potom je tim dodatno i pojačan dolaskom američkog centra Devina Vilijamsa, ali u poslednje vreme Podgoričani pružaju sve slabije partije.

Sinoć su u ''Morači'' poraženi od Olimpijakosa (76-89), a odsustvo Goge Bitadzea se ponovo osetilo.

Trener Repeša je posle meča izrazio zabrinutost, navijači su u pojedinim trenucima već počeli da pokazuju nervozu i negodovanje igrom šampiona ABA lige, a u komentaru novinara ''Vijesti'', posebno je zanimljiva ocena učinka pomenutog pojačanja, Devina Vilijamsa.

''Činjenica da nije bilo Goge Bitadzea je uticala da Filip Barović bude startni centar. Nikšićanin se hrabro borio sa višim i jačim Nikolom Milutinovim, pravio je i greške, ali je i imao nekoliko dobrih poteza

Kada bi se crnogorski reprezentativac umorio, na teren je morao da uđe Devin Vilijams i delovalo je kao da je zalutao u dvoranu - nije znao akcije u napadu, kada bi i dobio loptu, nije mogao da napravi prednost, a u odbrani je ispadao kod svakog pik’en’rola, što je tim Dejvida Blata sjajno kažnjavao'', navode ''Vijesti''.

Vilijams je sinoć na terenu proveo oko 20 minuta, za to vreme upisao je tri poena (1/4 za dva, 1/2 slobodna bacanja), uz 4 uhvaćene lopte.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 10.03.2019
13:10

Када се, услед неограниченог буџета бесомучно купује, нормално је да се каткад купи и 'мачка у џаку'...