Dončićevi Mavsi dobili sjajno pojačanje!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 01.07.2018.
13:15
Izvor: Sportske.net

Maveriksi spremaju veoma ozbiljnu ekipu za narednu sezonu.

Epa/Jason Szenes
Epa/Jason Szenes

Povezane vesti

Dalas Mavsi su najpre na draftu na sve načine pokušavali da dođu do Luke Dončića i na kraju su i uspeli, obavili su trejd sa Atlantom, treći pik na draftu je završio u Teksasu.

Tako su dobili jednog od najboljih mladih igrača na svetu, koji je pritom i dokazan, pa nema sumnje da su pred Mavsima bolji dani.

Bekovski tandem će činiti Dončić i Denis Smit Junior, na krilu je Heris, četvorka Dirk Novicki, a centar Dalas će biti DeAndre Džordan.

Sjajni centar je odlučio da napusti Kliperse ovog leta, postao je slobodan igrač, a Mavsi, pred čijim vratima je bio i pre par godina, konačno su uspeli da ga dovedu u svoje redove.

Prema pisanju novinara Marka Štajna, postignut je dogovor oko jednogodišnjeg ugovora u vrednosti od 24,1 miliona američkih dolara.

Sjajno pojačanje za Maverikse, spremaju se za život posle Novickog, napravili su jezgro sačinjeno od mladih igrača, sa DeAndreom to deluje daleko ozbiljnije.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
el presidente
Sunday, 01.07.2018
15:45

De andre Jordan neviđen nesrazmjer između inteligencije i atleticizma. Rijetko glup igrač.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Monday, 02.07.2018
22:15

Ne moze svaki igrac da bude Lebron,odlican je deandre i uopste nije glup...Za svakog centra se prica da je glup jer je nezgrapan,ali to uopste nije istina..Kako je deandre glup kad je maksimalno iskoristio svoj atleticizam kao niko nikad prije..On da je glup ne bi ni mogao da igra u nba s obzirom da nema sut a ma ni malo...Tako se i za Dzaval Mekgija prica da je glup a coek jedan od najbolje skolovanih igraca u nba ikad

avatar
mosala1983
Sunday, 01.07.2018
13:19

Није баш Де андре млад и перспективан, али је свакако довођење ДончиЧа прави потез. Мало Дивац да учи како се обавља посао ГМ, са петог места узмеп трећег пика. Браво. Кјубан озбиљан власник клуба.

avatar
Stanislav Stanislasic
Sunday, 01.07.2018
15:31

Svasta. Previse su dali za njega, znajuci da Atlanta ne zeli Luku.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Monday, 02.07.2018
22:12

PA potpisali su ga na jednu godinu...Rik trener dalasa je inace poznat po tome da voli da ima dominantnog centra u svom timu i dzordan je pravi za to..Takodje planiraju da agresivno napadnu neku dobru cetvorku ili da harison barns igra 4,novicki ce vj sa klupe..

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Monday, 02.07.2018
22:11

hhahaha atlanta je zavrsila sa pikom i sa trae jangom a imali su 3 pik na jednom od najtalentovanijih draftova...da znas ista o trae jangu znao bi da je to igrac kojeg mozda treba pikat sa 10 mjesta najvise..nizak,nejak,ne pretjerano brz,nema hendl,dobar paser i navodno suter ali je to netacno ako mu pogledas procente,nije nista iznad prosjeka i to u koledz kosarci...a taj pik iduce godine nece toliko visok da bude vjeruj mi jer dalas pravi solidnu ekipicu..

avatar
mosala1983
Sunday, 01.07.2018
19:31

ти везе са животом немаш. Узели га за Џ.