Dončić četvrti po glasovima za Ol-star - Nije ni čudo, kada ima ovakvu podršku!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 13.01.2019.
11:31
Izvor: Sportske.net

Slovenački košarkaš je zaludeo čitavu planetu, o njegovim partijama se priča svake večeri, a sva je prilika da ćemo ga gledati i na sudaru svih zvezda u Šarlotu.

EPA-EFE/LARRY W. SMITH
EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Povezane vesti

NBA Ol-star vikend zakazan je od 15. do 17. februara, glavni događaj, utakmica svih zvezda NBA lige, igra se poslednjeg dana.

Glasanje je uveliko u toku, a jedno od najvećih iznenađenja je ruki Dalas Maveriksa Luka Dončić.

Slovenac ima neverovatnu debi sezonu u najjačoj ligi na svetu, prosečno beleži 20 poena uz 6,7 skokova i pet asistencija po nastupu, gotovo da nema pravu konkurenciju u izboru za rukija godine.

Jasno je da zaslužuje da se pojavi na Ol-star utakmici, ali je i dalje čudno kako je uspeo da do drugog preseka sakupi čak 2,220,077 glasova!

Na čitavom Zapadu od njega veći broj glasova ima samo LeBron Džejms, dok su na Istoku više glasova dobili samo Adetokumbo i Irving.

Sva je prilika da će ga navijači širom sveta poslati na Ol-star i to u prve petorke, a kada pogledate snimak u prilogu, možda vam bude malo jasnije kako je Dončić sakupio veći broj glasova, nego što Slovenija ima stanovnika.

Naime, jedan od najboljih fudbalera sveta, vezista madridskog Reala Toni Kros, oglasio se video klipom na društvenim mrežama, kojim poziva sve ljubitelje košarke da glasaju za Dončića, kako bi 19-godišnji košarkaš dobio priliku da u svojoj ruki sezoni zaigra na Ol-star utakmici.

Sjajan gest Tonija Krosa, za kojeg znamo da je veliki ljubitelj NBA lige, a sada znamo i da je ogroman fan Luke Dončića, što i ne čudi toliko, kako su obojica branili boje madridskog Reala, Nemac ih još uvek brani.

Čak je i madridski Real pozvao ljude da glasaju za Dončića putem svog "Tviter" naloga, kako stoje stvari mladi Slovenac će zaista u svojoj ruki sezoni igrati u petorci na utakmici svih zvezda NBA lige.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke