Dok navijači očekuju pojačanja, crno-beli pišu zahvalnice...

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.07.2016.
12:56
Izvor: Sportske.net

Partizan se i zvanično rastao sa još dvojicom svojih košarkaša, o čijem odlasku iz redova crno-belih smo već pisali juče.

aba-liga.com
aba-liga.com

Povezane vesti

Naravno, u pitanju su Edo Murić i Aleksandar Cvetković, koji su bili među glavnim nosiocima igre crno-belih tokom prošle sezone.

Murić bi karijeru trebalo da nastavi u turskom Banvitu, dok će Cvetković u Španiju, u ekipu tamošnje Manrese.

Ranije danas smo preneli poruku Eda Murića koji se na Tviteru oprostio od Partizana i njegovih navijača, a nešto kasnije su na sličan način uzvratili i crno-beli na zvaničnom klupskom sajtu.

Oni su uputili veliku zahvalnost i Cvetkoviću i Muriću na onome što su prikazali u dresu Partizana, uz želje obojici za što više uspeha u nastavku karijere.

Naredni dani pokazaće da li je njihovim odlascima stavljena tačka na veliko osipanje prošlosezonskog sastava, a pristalice crno-belih sve nestrpljivije iščekuju vesti i o novim pojačanjima, posle angažovanja Birčevića i Majstorovića.

S obzirom da su crno-beli insistirali na učešću u Evrokupu i da im se ta želja ostvarila i pored svih pritisaka iz FIBA, Partizan će morati da značajno ojača svoj aktuelni sastav, koji postaje sve malobrojniji.

Veliki posao je pred upravom crno-belih...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke