Dobrić: "Važna pobeda u borbi za prvo mesto"

Autor: Beta Beta
utorak 30.01.2018.
13:00
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde mt:s Ognjen Dobrić rekao je da je njegova ekipa protiv Partizana igrala ozbiljno od samog početka i ostvarila veoma bitnu pobedu u borbi za prvo mesto pred plej-of u ABA ligi.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s pobedili su sinoć u Beogradu kao domaćini Partizan NIS sa 86:74, u utakmici 18. kola ABA lige.

"Jako bitna pobeda za nas, bitna utakmica i za borbu za prvo mesto. Znali smo koliko znači ova utakmica i krenuli smo ozbiljno od starta. Tek smo u drugom poluvremenu uspeli da prelomimo, ali igrali smo jako od početka i to je donelo ovaj rezultat", rekao je Dobrić novinarima posle utakmice.

Ognjen Dobrić je postigao 18 poena (6/7 za tri) uz dve asistencije i tri ukradene lopte.

"Dosta stvari utiče na rezultat, kao neke odbrane, što se i ne vidi toliko. Dao sam neke poene, ali mislim da mnogo sitnih stvari utiče na rezultat", kazao je on.

Zvezda sada ima 15 pobeda i tri poraza, koliko i prvoplasirana Budućnost, ali tim iz Podgorice ima bolji međusobni skor.

"Bitna utakmica za prvo mesto, ali ima još da se igra. Oni imaju težak raspored, a mi imamo utakmice koje treba da pobedimo i da čekamo njihov kiks", rekao je Dobrić.

U narednom kolu Zvezda gostuje FMP-u, dok će Partizan igrati na svom terenu protiv Mega Bemaksa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kori Volden
Tuesday, 30.01.2018
14:13

Ponovo bek, ponovo levoruk, ponovo iz senke izlazi. Gudurina situacija se ponavlja. Spremaj milionce Zoce !