Dobrić: "Ne zavarava nas najavljeno odsustvo Kalatesa i Papasa"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.12.2017.
15:57
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Crvene zvezde mt:s Ognjen Dobrić rekao je da ekipu ne zavarava najavljeno odsustvo Nika Kalatesa i Nikosa Papasa jer Panatinaikos predstavlja jak i dobro ukomponovan sastav.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Šampion Srbije u četvrtak dočekuje ekipu Panatinaikosa u okviru 14. kola Evrolige. Oba tima igrala su u utorak tako da će imati malo vremena za odmor i pripremu meča.

"Stigli smo iz Istanbula u sredu u jutarnjim časovima, i sada je prvi cilj da se što bolje i brže osvežimo, i spremimo za utakmicu sa Panatinaikosom. Grčki tim je u izuzetno dobrom ritmu, igraju dobro što se vidi i po njihovim rezultatima, čak smatram da ih pomalo i neopravdano izuzimaju iz najužeg kruga kandidata za plasman u samu završnicu", rekao je košarkaš Crvene zvezde mt:s Ognjen Dobrić.

Panatinaikos će u Beogradu igrati bez dvojice bitnih igrača pošto Nik Kalates i Nikos Papas nisu spremni da nastupe u duelu sa Crvenom zvezdom mt:s.

"Najavljeno odsustvo Kalatesa i Papasa nas ne zavarava, to je izuzetno jak i dobro ukomponovan sastav. Mi ovaj mini ciklus koji je bio izuzetno važan ali i naporan, završavamo utakmicom u četvrtak. Potreban nam je „vetar u leđa" i ogromna podrška sa tribina kako bi došli do dodatne snage i pokušali da zabeležimo vrlo važnu pobedu u Evroligi", dodao je Dobrić.

Utakmica Crvena zvezda mt:s – Panatinaikos igra se u četvrtak od 19 sati, a nakon toga šampionu ABA lige i predstavniku Srbije u Evroligi slede još dva vezana gostovanja pre Nove godine, u Sremskoj Mitrovici i Milanu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke