Dobre vesti za Tea, Klipersi obavili veliki posao!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 07.05.2018.
17:48
Izvor: Sportske.net

Nakon četiri sezone LA Klipersi su ostali bez plej-ofa, ali uprava i dalje veruje da ima pravog čoveka.

Beta/AP Photo/Jae C. Hong
Beta/AP Photo/Jae C. Hong

Povezane vesti

Dok Rivers je ostati trener Los Anđeles Klipersa ,prenosi "LA Times".

On je pristao da potpiše novu višegodišnju saradnju sa Klipsima, ostaje još samo da se čitav posao ozvaniči.

Rivers je ekipu iz "Grada anđela" preuzeo još 2013. godine, u prve četiri sezone je ekipu vodio u plej-of, u prva dva navrta su zaustavljeni u polufinalu Zapada, dok su u sezonama 2015/16 i 2016/17 zaustavljeni u prvoj rundi doigravanja.

Ove sezone su Klipsi doživeli velike promene, još letos ih je napustio Kris Pol, u trejdu sa Hjustonom su dobili Lua Vilijamsa, Peta Beverlija, Montrezl Harela i Sema Dekera, kasnije je stigao i Miloš Teodosić, da bi tokom sezone El Ej napustio i Blejk Grifin, a u zamenu za njega Rivers je dobio Tobajasa Herisa, Ejverija Bredlija i Bobana Marjanovića.

Nisu uspeli da se domognu doigravanja, pa je bilo priča da bi Rivers mogao da napusti ekipu, ali je sada obelodanjeno da je pristao na novu saradnju i da će pomoći u stvaranju novi LA Klipersa.

Ovo je dobra vest i za Miloša Teodosića, Rivers je često biranim rečima govorio o srpskom košarkašu tokom tekuće sezone, pa nema sumnje da će Teo i dalje biti bitan faktor u redovima ekipe iz "Stejpls centra".

Što se tiče Marjanovića, on ima veliki ugovor, težak sedam miliona dolara po sezoni, pa ostaje da se vidi da li je Rivers spreman da mu pruži šansu ili će Bobi biti stavljen na listu za trejdove.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 08.05.2018
14:46

7m po sezoni je sve,samo ne veliki ugovor u NBA. Za igraca koji nije ruki i koji nije veteran,jedan od najmanjih ugovora. Sto se samog Riversa tice,imaju lose sklopljenu ekipu,jer imaju 3-4 vrhunska defanzivca,a ne mogu igrati defanzivno,jer ostali u glavi nemaju pojam odbrane,tako da PO videti nece.