Dobre vesti za Partizan, Ritas ostaje bez jednog od najboljih

Autor: Nikola Miloradović
petak 25.01.2019.
13:01
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Vilnjusa najpre je suspendovala jednog od najboljih košarkaša.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Lijetuvos Ritas je ostao bez Dominika Satona.

Američki košarkaš, jedan od najboljih pojedinaca litvanskog sastava ove sezone, suspendovan je zbog kršenja timskih pravila, a sada je pronašao i novi angažman.

Kako prenosi "Sportando", Saton će pojačati redove San Pablo Burgosa iz Španije.

Saton je na 13 mečeva u Evrokupu ove sezone prosečno beležio 11,3 poena, uz pet skokova, 2,1 asisteciju i 1,9 ukradenih lopti po nastupu, ekipi Partizana je u prvom meču Top 16 faze ubacio 21 poen uz pet skokova.

On je zbog disciplinskog prekršaja propustio revanš meč sa Albom u četvrtoj rundi, koji je nemački sastav dobio 87:85.

Partizan je treći u grupi E sa dve pobede, iza Albe (3-1) i Monaka (2-2), dok je Ritas poslednji sa samo jednom pobedom.

"Crno-beli" će u pretposlednjem kolu, u sredu 30. januara, igrati protiv Ritasa na svom parketu, sastav iz Vilnjusa je kod kuće slavio sa 80:74, te je svakako dobra vest za beogradski sastav što Saton neće biti u timu za revanš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
UGASICE SE partizai
Friday, 25.01.2019
14:52

Kako ovo moze biti dobra vest,kada je bilo za ocekivati da ih dobiju kuci,a nadaju se da ce Monako izgubiti u gostima,sada ce Partizan kuci mozda jos lakse dobiti,ali ce i Monako jos lakse dobiti u gostima i tu je kraj za Partizan,jer Albu u gostima ne mogu pobediti.

avatar
Spurs_997
Friday, 25.01.2019
16:03

Ne moze Partizan da dobije Asvel ni Turk, ne moze Partizan da prodje grupu. Zgazice ih Alba u Pioniru, nema sanse da dobiju Monako u gostima. Nadam se da isto tako ne mozemo da dobijemo Albu. Sportski pozdrav.

avatar
Vanja Grubač
Friday, 25.01.2019
18:59

Da imaš malo znanja o košarci shvatio bi da i vi niste izgubili ni od koga posebnog .Izgubili ste od tima gde je Dubljević glavni igrač.Vi niste prosečan klub jer kad bi nekome preko rekao za UPPR ne bi verovao da to može pa ste samim tim vrlo specifični.Inače ste u Evropi potpuno nebitni a o utakmicama izmedju Partizana ,Cibone,Jugoplastike i Bosne se i danas priča.Vas ne pominju.

avatar
UGASICE SE partizai
Friday, 25.01.2019
16:37

Da imas imalo znanja o kosarci,shvatio bi da vi nikog posebnog niste pobedili. Pobedili ste klubove jacine,gde je Stimac glavni igrac. Prosecan ste klub cak i za bivsu Jugoslaviju,za Evropu ispodprosecan.