Dobre vesti iz Istanbula - Naneli dobro prošao

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.01.2018.
22:01
Izvor: Sportske.net

Na prvi pogled delovalo je užasno ali trener Fenerbahčea Željko Obradović i potpredsednik kluba tvrde da Džejms Naneli nije doživeo težu povredu.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Pobeda koju su košarkaši Fenerbahčea ostvarili protiv Baskonije u okviru 16. kola Evrolige ostala je u senci onoga što se dogodilo Džejmsu Naneliju.

Bek turskog šampiona izveo je zakucavanje ali su mu ruke iskliznule sa obruča, tako da je pao direktno na vrat i ostao da leži na parketu bez svesti.

Svi akteri utakmice u "Ulker Areni" bili su u šoku. Medicinske ekipe uspele su da intervenišu dosta brzo i da na nosilima iznesu Nanelija sa terena.

Nakon utakmice Željko Obradović je izjavio da bi sa Nanelijem trebalo sve da bude u redu što je nedugo potom potvrdio i potpredsednik Fenerbahčea Ozan Balaban.

"Upravo smo dobili informaciju iz bolnice. Džejms Naneli je podvrgnut pregledima skenerom koji je pokazao da nema problema. Ostaće u bolnici još nekoliko sati iz predostrožnosti", rekao je Balaban.

Pošto je sa Džejmsom Nanelijem sve u redu, ostaje da se vidi kakvo je stanje povrede Jana Veselog koji je u završnici meča napustio teren žaleći se na bol u ahilovoj tetivi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke