Dobre vesti, Bogdan nije teže povređen

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.10.2016.
10:00
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Srpski internacionalac iz redova Fenerbahčea Bogdan Bogdanović tvrdi da se oseća dobro i da mu se čini da ga povreda skočnog zgloba neće na duži period odvojiti od parketa.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Bivši košarkaš Partizana u četvrtak je nezgodno doskočio na nogu Lea Vestermana pa je uz bolnu grimasu i uz pomoć klupskih doktora napustio teren i više se nije vraćao u igru.

Mnoge je zabrinula povreda prvotimca Fenerbahčea koji je u današnjoj izjavi za "Blic" otkrio da mu se čini kako stvari nisu ozbiljne i da će uskoro moći da se vrati na teren.

"Dobro je, biće bolje. Ok sam. Imam otok. Dobro je što se nisam sam povredio, tačnije, imao sam doskok na Leovu nogu. Gore bi bilo da sam sam izvrnuo zglob. To je bolnije" objasnio je Bogdan Bogdanović.

Srpski reprezentativac obaviće u toku dana dodatne preglede nakon čega će biti utvrđen stepen povrede i dužina pauze ali Bogdanović "na svoju ruku" tvrdi da ne veruje da će odsustvovati više od nedelju dana.

"Kada uradim snimak biće mnogo jasnije. Optimista sam, verujem da se vraćam posle Uniksa, nadam se da neću dugo odsustvovati" poručio je prvotimac Fenerbahčea.

Bogdan Bogdanović je poručio da ni Nikola Kalinić nije teže povređen i da bi sa njim takođe sve trebalo da bude u redu. Kalinić je imao nezgodan pad prilikom kojeg je zadobio udarac u glavu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke