Dobre navike ne treba menjati - Kup Radivoja Koraća ponovo u Nišu

Autor: Beta Beta
utorak 23.01.2018.
19:24
Izvor: Beta

Grad Niš učiniće sve što je moguće kako bi Kup Radivoja Koraća protekao na najvišem nivou, rekao je gradonačelnik tog grada Darko Bulatović nakon današnjeg sastanka sa predstavnicima Košarkaškog saveza Srbije organizovanog povodom predstojećeg takmičenja.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Kup Radivoja Koraća održaće se od 15. do 18. februara u hali "Čair". Niš će tako po 14. put biti domaćin nacionalnog košarkaškog Kupa.

Bulatović je rekao da je Niš bio odličan domaćin nacionalnog kupa prethodnih godina i dodao da je ta sportska manifestacija od velikog značaja za čitav grad.

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević izjavio je da su svi košarkaški klubovi, tokom ankete koju je radio KSS, rekli da vole što se Kup Radivoja Koraća igra u Nišu.

Tomašević je podsetio da će naredne godine Srbija biti domaćin Evropskog prvenstva za košarkašice i dodao da će jedna grupa tog takmičenja biti organizovana u Nišu.

"Bilo bi dobro da A seniorska reprezentacija Srbije, ukoliko bude mogućnosti, jednu svoju kvalifikacionu utakmicu za Svetsko prvenstvo odigra u Nišu. Očekuju nas tri utakmice i to septembra i novembra ove godine i februara naredne godine", rekao je Tomašević.

On je kazao da je KSS postao na neki način agresivniji, u smislu da želi da organizuje što više međunarodnih košarkaških takmičenja.

"Ove godine nas očekuje kadetsko Evropsko prvenstvo u Novom Sadu, a u saradnji sa Međunarodnom košarkaškom federacijom i NBA orgnizovaćemo predstojećeg leta košarkaški kamp u Beogradu. To je verovatno najveći projekat koji NBA organizuje van Amerike", izjavio je Tomašević.

Na predstojećem Kupu Radivoja Koraća nastupiće Crvena zvezda mt:s, Partizan NIS, Mega Bemax, FMP, Zlatibor, Metalac, Dinamik i Borac Čačak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 23.01.2018
20:32

Jel se saznalo ko je pustio 600 navijaca (po 300 sa obe strane) bez karata prosle godine na finalu i ako se saznalo, jel odgovarao zbog toga? Jel se saznao masovan razlog trovanja igraca Partizana u Nisu prosle godine? Ako dobre navike ne treba menjati, zbog cega su se ljudi iz kosarke molili bogu da Zvezda i Partizan ne igraju finale prosle godine, a kada je do toga doslo vecina se pokupila i otisla kuci?