Đumić nije poslednje pojačanje Partizana, biće ih još!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.02.2015.
20:28
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

To se da zaključiti iz današnje izjave sportskog direktora Partizana Dragana Todorića, koji je podsetio i da trka za plejmejkerom nije završena. Ali, možda ni to ne bude sve!

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Iznenadni odlazak Đorđa Gagića iz Partizana uslovio je ekspresnu reakciju rukovodstva crno-belih, koje je danas angažovalo 23-godišnjeg centra novosadske Vojvodine Boža Đumića.

Novonastali problem u ekipi je na taj način donekle rešen, ali postoji mogućnost da crno-beli angažuju još jednog igrača na toj poziciji.

Naime, sportski direktor Partizana Dragan Todorić je u današnjoj izjavi ''Novostima'' najavio da će se sačekati sa licenciranjem Đumića, kako bi se video konačan rasplet u potrazi za ostalim potencijalnim pojačanjima.

''Božo će potpisati ugovor sa Partizanom. Ostaje samo pitanje da vidimo za koja ćemo ga takmičenja registrovati, jer imamo još dve licence za ABA ligu, a poznato je da smo u potrazi za plejmejkerom. Zasad se pojavljuju neka imena, ali još ne možemo da kažemo ništa konkretnije'', istakao je Todorić.

Iz Todorićevih reči na prvi pogled nije jasno zašto se čeka sa Đumićevim licenciranjem, ako već postoje pomenute dve licence. Međutim, očigledno je da u Partizanu razmišljaju o još jednom pojačanju na centarskim pozicijama, uz odranije poznatu potragu za novim organizatorom igre.

Možda prave Partizanove ''transfer bombe'' tek slede?








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bogi with the trojka
Thursday, 05.02.2015
21:33

Ne idite po volji navijacima iz predgradja,kakve bombe,kad momci i ne primaju plate,docice solidan plej,neesto tipa Perkins,da li nas ili strani videcemo tek.A sto se centra tice,Djukic ce biti 99% registrovan za KLS,dok cemo mozda dovesti Brauna koji je dobio otkaz pre par dana.Sad ide Levski ne gori nam pod nogama,videcemo narednih par dana,sta i kako,samo nemojte da ocekujete vili vorena,on ne dolazi

avatar
Cipiripi-Semenke
Thursday, 05.02.2015
23:29

Kojeg bre Brauna!? Hahahahahaha!

avatar
Bogi with the trojka
Thursday, 05.02.2015
23:50

Neznam na kojeg si ti mislio,ja mislim na osrednjeg eltona brauna koga nece cak ni u francuskoj,sta je smesno inace?Jel ti volis kosarku kao sport ili si samo obican hejter(mrzim tu rec,ali nema druge za ovakve komentare)