Đukanović na Duletovom ''skeneru'', hoće li ostati?

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.01.2015.
14:16
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić potvrdio je jutrošnju informaciju da je crnogorski plejmejker Milutin Đukanović stigao na probu u Partizan. Navijači se pitaju koliko će se zadržati...?

Beta/Igor Kupljenik/Bobo
Beta/Igor Kupljenik/Bobo

Povezane vesti

Podsetimo, na konferenciji za novinare uoči meča sa Cedevitom, 3. januara, trener Partizana Duško Vujošević je najavio da će novi plejmejker biti angažovan ''za petnaestak dana''.

Deset dana je već prošlo, a za sada jedini konkretan potez crno-belih jeste jučerašnje dovođenje 23-godišnjeg crnogorskog košarkaša Milutina Đukanovića, plejmejkera Lovćena.

On je stigao na probu, trenira sa crno-belima pod budnim okom trenera Vujoševića, pa ukoliko opravda očekivanja na treninzima, može se očekivati i potpisivanje ugovora sa Partizanom.

Tim povodom, ''Novosti'' su prenele izjavu sportskog direktora Dragana Todorića, koji kaže da je sada sve na treneru Vujoševiću i, naravno, mladom košarkašu, koji u što kraćem roku treba da pokaže sve svoje kvalitete.

''Došao je da ga vidimo. Biće sa nama do petka, kada se vraća u Crnu Goru, a poslednju reč o tome da li će obući dres Partizana daće Duško Vujošević'',
jasan je Todorić.

U svakom slučaju, Partizan nema mnogo vremena za oklevanje, plej-of se ozbiljno približava, a do tada novi plejmejker treba da bude odlično uigran sa ostatkom ekipe...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke