Đorđevićev provereni recept: "Mir u glavi, vatra u srcu!"

Autor: Beta Beta
subota 06.09.2014.
12:20
Izvor: Beta

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević smatra da njegov tim ima kvalitet da savlada Grčku i plasira se u četvrtfinale SP kao i da će za taj rezultat biti potreban "mir u glavi i vatra u srcu".

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je danas da je potpuno miran i da misli da njegov tim ima kvalitet da pobedi Grčku u osmini finala Svetskog prvenstva u Španiji.

"Grci su jedna od najdisciplinovanijih ekipa na prvenstvu, ekipa koja igra timsku košarku, izuzetno brzu, agresivnu, takmičarsku i imaju mnogo iskustva. Oni znaju kako se osvajaju titule, iza njihovih igrača je mnogo finala. Igraju izuzetno sigurno, nametnuli su se, međutim, ja sam potpuno miran, jer mislim da mi imamo kvalitet i da možemo da odgovorimo na takvu igru, pre svega odbrambeno", rekao je Đorđević novinarima u Madridu.

Srbija je prvu fazu takmičenja završila kao četvrta u Grupi "A" i tako je izborila plasman u osminu finala i duel sa timom koji je bio prvi u Grupi "B". Tim je iz Granade prešao u Madrid i danas je imao jedan trening.

"Mislim da je ekipa voljna, željna i spremna za dobru utakmicu sa Grcima. Oni imaju jednu hemiju koja se vidi na terenu i na nama je da to razbijemo. Mir u glavi, vatra u srcu, to je ono što nam treba, već sam to rekao", rekao je Đorđević.

Utakmica Srbija - Grčka igra će se sutra od 18.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke