Đorđević: ''Svaki otkaz je legitiman ako dođe u pravo vreme''

Autor: Beta Beta
nedelja 10.07.2016.
10:27
Izvor: Beta

Selektor košarkaša Srbije smatra da je svaki otkaz "legitiman" ako dođe u pravo vreme.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Srbija se plasirala na Olimpijske igre, a sa originalnog spiska otkazali su Nikola Milutinov, kao i Boban Marjanović, oko koga je bilo najviše polemike u javnosti. Selektor je govorio o otkazima, ali nije pominjao imena, i objasnio je uzroke nervoze sa uvodnih konferencija pred Olimpijski kvalifikacioni turnir.

"Imamo sjajan odnos u timu. Ja igrače ne lažem igrače, iako se nekada nekome ta istina ne svidja. Na toj prvoj konferenciji...mi smo se spremali za neka imena, i onda se 16 sati ranije to naglo promeni, a za to nismo bili spremni ni mi ni vi. I onda dodju ta pitanja, za koja ne mogu da kažem da su maliciozna, ali...krivo nam je bilo što se sve to desilo, žao nam je", rekao je Đorđević.

Milutinov je došao na prvo okupljanje i rekao je da ne može da igra, dok Marjanović nije ni došao. Đorđević je pričao o odnosu prema timu, ali nije navodio imena.

"Na pogrešan način prema celoj grupi igrača se to desilo. Pogrešno nekom mom ličnom shvatanju igrača i košarke, to su pogrešne stvari. Nisu došle sa naše strane, a došle su na jedan potpuno pogrešan način. Da se razumemo, svaki otkaz je legitiman, koji god da je razlog, ali da dodje u vreme kada treba da dodje. Dakle, pre nego što objavimo spisak od 16, kada razgovaramo sa igračima; a ne da nas uveravaju da su spremni i željni, a onda se desi pred sam početak priprema, da mi stojimo pred svima vama...To su neki interesi koji su iznad mene"
, rekao je Đorđević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Sunday, 10.07.2016
16:50

Koliko je Djordjevic dao nasoj reprezentaciji i kosarci, toliko nema potrebe da se pravda zbog bilo cega...

avatar
Sunday, 10.07.2016
11:17

Ja se samo iskreno nadam da ti imas u vidu da svaka medalja (ne mislim tu na medalje sa takmicenja, ali moze ovo mozda i tako da se protumaci) ima dve strane i da si i sam ucinio veliku nepravdu prema Milosavljevicu, Lucicu, Jelovcu i Musliju. Ako ti i nisu bila potrebna sva cetvorica, dvojica sigurno jesu, a to su Milosavljevic i Jelovac ili Musli, zavisi od kombinacija sa Jokicem to jest sa tim da li bi ga koristio kao cetvorku ili peticu sad kad se Marjanovic tako poneo i uradio to sto je uradio. Neka nam je srecno!!!

avatar
Don.Mile
Sunday, 10.07.2016
11:03

Sale LEGENDO !!!