Đorđević: "Ovo nije način na koji treniramo"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 13.09.2018.
22:51
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Srbije bio je nezadovoljan utakmicom na Kritu.

fiba.basketball/eurobasket/2017
fiba.basketball/eurobasket/2017

Povezane vesti

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević nije bio zadovoljan nakon današnjeg meča odigranog na Kritu protiv reprezentacije Grčke, naš tim je izgubio sa 70:63 i tako je sada treći na tabeli sa skorom 4 pobede i 3 poraza.

Gruzija i Izrael nam dišu za vratom, nadamo se da će sve proći bez nekih velikih problema iako smo doveli u pitanje plasman na Mundobasket u Kini naredne godine.

Selektor nije bio zadovoljan igrom u napadu, Srbija je danas postigla svega 63 poena iako ima dvojicu sjajnih NBA igrača, Bogdana Bogdanovića i Nemanju Bjelicu, iako ima jednog od najboljih poentera Evrolige (Nemanju Nedovića) i jednog od najboljih asistenata u Evropi, Stefana Jovića.

"Grčka je danas igrala jače, bili su snažniji od nas što je bitno u ovim utakmicama. Nije se lopta kretala, bili smo spori, imali smo upola manje asistencija nego inače, a obično ih imamo oko 30. Nije to dobro, ovo nije način na koji mi igramo i treniramo", rekao je Đorđević.

Nedelja je prilika za popravni, Srbija dočekuje Estoniju u hali Aleksandar Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Friday, 14.09.2018
09:11

Igrali su klasicnu NBA kosarku. U napadu, ko uzme loptu taj ide do kraja. Uglavnom neuspesno. A igrao nam skoro najjaci tim. Sta ce tek biti kad oni ne budu tu...

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Thursday, 13.09.2018
22:57

Tako ti je to kad neces da zoves Muslija:-(