Đorđević: "Nema straha, za ovo smo se spremali"

Autor: Beta Beta
utorak 02.09.2014.
16:13
Izvor: Beta

Selektor Aleksandar Đorđević rekao je pred duel sa Brazilom da poštuje kvalitet te ekipe ali da veruje da su njegovi momci spremni da igraju protiv "atipične selekcije" kakava je brazilska.

Beta/BranislavBožić/Av
Beta/BranislavBožić/Av

Povezane vesti

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je danas da će se njegovi košarkaši spremiti i pokušati da dobro odigraju utakmicu sa Brazilom na Svetskom prvenstvu u Španiji.

"Brazil je izuzetno ozbiljna ekipa, ima kvalitet, kažu da su došli da osvoje medalju i mislim da su jedni od glavnih kandidata. Idemo da odigramo dobru utakmicu, takmičarsku protiv snažne ekipe. Spremićemo se dobro", rekao je Đorđević novinarima u Granadi.

Srbija i Brazil, uz Francusku, imaju po dve pobede i poraz, dok je na tabeli Grupe "A" prva Španija sa maksimalnim učinkom.

Đorđević je kazao da je Brazil atipična ekipa, s obzirom na to da južnoamerička selekcija igra bez "klasične četvorke".

"Nismo ni mi loši pod košem, sve ovo je spremljeno da možemo da pariramo svim ekipama. Možemo da odgovorimo, nemamo straha, imamo igrača koji su dosta raspoloženi, u formi, iskusni. Mislim da će sve biti okej", kazao je Đorđević.

Prema njegovim rečima, Srbija je spremna, odradila je prvi cilj, bez obzira na, kako je rekao, nesrećni poraz od Francuske.

Đorđević je dodao da računa na oporavljenog kapitena Nenada Krstića, za kojeg je rekao da će njegov kvalitet doći do izražaja tek u jačim utakmicama.

Utakmica između Srbije i Brazila igra se u sredu od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke