Đorđević 'ispunio želju' ljubiteljima košarke - Evo ko menja Mačvana u reprezentaciji!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.02.2018.
10:45
Izvor: Sportske.net

Mnogi su selektoru Đorđeviću zamerali što za ovog momka nema mesta u nacionalnom timu. Nakon povrede Milana Mačvana biće ispunjena želja mnogih ljubitelja košarke.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkašku reprezentaciju Srbije u februaru očekuju novi mečevi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini, a selektor Aleksandar Đorđević morao je da izvrši rokadu na već objavljenom spisku.

Zbog teže povrede kapitena nacionalnog tima Milana Mačvana naknadni poziv otišao je na adresu košarkaša kojeg su mnogi želeli da vide u dresu sa državnim grbom.

Selektor se sigurno nije vodio time da treba da ispunjava želje ljubitelja košarke ali će svojim izborom učiniti upravo to jer će Stevan Jelovac (28, 208 cm) konačno dobiti priliku da zaigra za Srbiju.

"Bio sam malo iznenađen kad me je selektor pozvao, ali stvarno mi je drago. Velika mi je čast da budem deo srpske reprezentacije", rekao je Jelovac za "Blic".

Krilni centar Nižnjeg iz Novgoroda pružao je sjajne partije dok je nosio dres Saragose, a minulog leta preselio se u redove učesnika VTB lige.

Sa dobrim igrama Jelovac je nastavio i u novom klubu tako da trenutno beleži prosek od 17,8 poena, 5,2 skoka i 1,7 asistencija po utakmici.

"Orlovi" će naredne mečeve u kvalifikacionoj Grupi G igrati 22. i 25. februara protiv reprezentacija Nemačke i Austrije u gostima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 01.02.2018
12:25

Nismo mi Amerika,da ne pozovemo Djurenta,LBJ,Karija,Obrvu itd. Pa da ti opet igraju Klej,Harden i ostali. Jelovac je za Bircevica Pipen!

avatar
Thursday, 01.02.2018
14:49

Pre ce biti Barkli:-D

avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 01.02.2018
12:19

hvala Bogu. Sad neka pokaže da Sale nije bio u pravu,u suprotnom nema pravo da se više javlja

avatar
Thursday, 01.02.2018
12:00

Konacno! Veoma je nekorektno sto covek tek na ovaj nacin dobija poziv, ali, i to je sport. Sad jos samo i Muslija da pozove jednog lepog dana...