Đorđević dobija još jedno sjajno pojačanje!

Autor: Nikola Miloradović
subota 30.07.2016.
18:23
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Srbije imaće odličnu ekipu na raspolaganju.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Poznato je već neko vreme da Aleksandra Đorđevića od klupe Bajerna deli samo par formalnosti, a uprava kluba mu već priprema ekipu.

Stigli su Ondrej Balvin, Devin Buker i Vladimir Lučić, a sada će prema navodima specijalizovanog košarkaškog sajta "Sportando" u Bavarsku i doskorašnji košarkaš Darušafake Redži Reding.

Redzi Reding

Sve je očiglednije da će Amerikanac napustiti redove turskog tima, kako je u klub stigao i Džejms Anderson, a očekuje se i još pojačanja, te je povratak u Nemačku krajnje realna opcija za krilnog košarkaša.

Reding je pre Darušafake branio boje berlinske Albe, a u dresu ekipe koju je tada sa klupe predvodio Saša Obradović, u svojoj poslednjoj sezoni je na 22 evroligaška nastupa u proseku davao 12,4 poena po utakmici.

Minule sezone je u najelitnijem košarkaškom takmičenju "Starog kontinenta" u dresu Darušafaka beležio 6,8 poena uz tri skoka i 2,5 asistencija po utakmici.

Brojke su mu znatno opale u odnosu na vreme kada je nosio dres Albe, ali to je i zbog jače konkurencije u turskom timu, te je po proseku igrao oko 8 minuta manje po utakmici nego u dresu berlinske ekipe.

Bajern će sa njim imati sjajnu konkurenciju na poziciji "trojke" kako pored Redinga za to mesto konkurišu i Vladimir Lučić i Nihad Đedović, koji je obnovio ugovor sa klubom.

Podsetimo i da će Bajern naredne sezone igrati i Evrokup, a nalazi se u grupi C sa Unikahom, Mursijom, MZT Skopjem, Zenitom i ekipom podgoričke Budućnosti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke