Đorđe Gagić objasnio, evo zašto Partizan treba da ide u Evroligu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.05.2020.
15:38
Izvor: Sportske.net, Sportklub

On smatra da bi to bio fer rasplet.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Odbrojavamo dane do odluke Evrolige o eventualnom nastavku sezone, koja će uticati i na stav ABA lige o završnici takmičenja.

Do tada, i dalje sa različitih strana stižu razmišljanja kako bi trebalo postupiti ukoliko i definitivno ne bude uslova da se sezona završi na terenu.

U ovdašnjem regionu koji je vezan za ABA ligu, ključno pitanje je ko će sledeće sezone u Evroligu, ukoliko šampion ne bude proglašen na terenu.

S jedne strane ima mišljenja da bi praktično ispočetka trebalo ponoviti tekuću sezonu, sa istim učesnicima i u Evroligi, i u ABA ligi, a sa druge ima onih koji smatraju da treba poštovati učinak na terenu do trenutka suspenzije takmičenja.

Ovu drugu opciju zastupa i Đorđe Gagić, bivši centar Partizana, sada Igokee. U razgovoru za ''Sportklub'', kao argument je iskoristio i neke slične primere iz prošlosti.
-
Bundesliga

''Bilo bi fer i korektno da se prema trenutnom stanju na tabeli proglasi prvak. Identična situacija je bila i 1999 godine. Ako su tada Crvena zvezda i Budućnsot ušli u Evroligu, mislim da bi bilo u redu da se to uradi i sada. To je moje mišljenje i moja želja. Videćemo.

Partizan je kroz celu sezonu u Evrokupu i ABA ligi pokazao kvalitet. Izdigli su se iznad svega i u trenutku prekida njihova forma bila je u uzlaznoj putanji. Iz meča u meč su bili sve bolji, videla se hemija u timu i bilo ih je prelepo gledati''
, objasnio je Gagić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Monday, 18.05.2020
13:58
avatar
Silent
Sunday, 17.05.2020
22:59

Najveća cepanka u istoriji košarke zato je i igrao za zagrebačke dečke

avatar
Silent
Sunday, 17.05.2020
22:53

Samo mufte partizan i moze nesto postici sve sto su u svojoj istoriji postigli je bilo mufte

avatar
DVA HRAMA
Sunday, 17.05.2020
16:11

I on nesto pametno da kaze.