Đokić se vraća na klupu Metalca!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.10.2015.
20:37
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Metalac saopštio je da se dogodio obrt i da će Vladmir Đokić ponovo preuzeti ekipu čije je kormilo napustio nakon poraza od Igokee.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Samo četiri dana nakon što je pred novinarima obelodanio da napušta klupu Metalca mladi trener Vladimir Đokić pristao je na nastavak saradnje sa Valjevcima.

Krv je uzavrela nakon dva ubedljiva poraza Metalca pa je Đokić odlučio da prepusti klupu svom zameniku objasnivši ostavku moralnim razlozima.

Dan nakon što je Metalac poražen u Nikšiću na zvaničnom "Tviter" nalogu kluba obelodanjeno je da se Vladimir Đokić ipak vraća na klupu.


To znači da je klupsko rukovodstvo na čelu sa doktorom Boškom Đukanovićem uspelo da ubedi mladog trenera da ponovo preuzme ekipu i nastavi tamo gde je stao pre četiri dana.

"Povratnički debi" na klupi Metalca Vladimir Đokić će imati u ponedeljak uveče kada Valjevci na svom terenu igraju protiv Cibone u okviru 5. kola ABA lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Вреоци 1987
Sunday, 11.10.2015
21:05

Баш ми је драго, заслужио је. Можда није требао одмах пред новинаре да изађе са причом о оставци док не поприча са стручним штабом, у сваком случају ко би други могао да преузме Металац у овом тренутку. Нека буде до краја сезоне па шта год да ураде...