Đentile se oprostio od Armanija, hoće li završiti kod Saleta?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.12.2016.
11:14
Izvor: Sportske.net

Italijanski reprezentativac Alesandro Đentile oprostio se od EA7 Olimpije iz Milana dirljivom porukom u kojoj se zahvalio na svemu lepom i ružnom što mu se dogodilo u poslednjih šest godina.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaški klub EA7 Olimpija Milano i italijanski košarkaš Alesandro Đentile (24) u ponedeljak su postigli sporazumni dogovor o odlasku igrača na pozajmicu do kraja sezone.

Jedini uslov koji je aktuelni šampion Italije postavio pred Đentilea bio je da ne može da pojača drugi italijanski klub. Nakon što je postignut dogovor Alesandro Đentile se oglasio na "Instagramu".

"Pobeđivali smo zajedno, gubili smo zajedno, plakali smo zajedno, radovali smo se zajedno, pisali smo male strane istorije ovog veličanstvenog kluba i osećali gorak ukus razočaranja uz to" napisao je Đentile.

Italijanski reprezentativac proveo je prethodnih pet sezona u EA7 Olimpiji iz Milana, a način na koji će otići sugeriše da nešto nije bilo u redu u svlačionici.

"Hvala vam na ljubavi, na mržnji, nagradi, kritici... Ne znam da li je ovo zbogom ili doviđenja... Samo znam da sam zahvalan na šansi koja mi je pružena i ponosan na ono što se dešavalo u dobrim i lošim vremenima. Uvek uspravne glave, davao sam sve od sebe. Hvala gospodinu Armaniju koji mi je omogućio da provedem poslednjih šest godina sa tobom. Olimpija će uvek biti deo mene. Istorija ne može biti izbrisana, hvala vam svima" dodao je Đentile.

Još uvek nije poznato koja će biti naredna destinacija italijanskog košarkaša, a spekuliše se da bi mogao u NBA ligu ili u neki drugi evroligaški klub. Specijalizovani portal "Sportando" piše da su u opticaju Barselona, Brose Bamberg i minhenski Bajern koji sa klupe vodi naš Aleksandar Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gigi Datome
Tuesday, 06.12.2016
16:49

Boze..sto sad ovo, u sred sezone. Bice zanimljivo videti gde ce da zavrsi, nadam se da nece jos u NBA, zelen je za jos za tu ligu.

avatar
VL
Tuesday, 06.12.2016
15:14

Djentile je klasa od igraca,pokazao je to i u Armaniju i reprezentaciji prethodih godina. Problem je Repesa,to ce se videti i u narednom periodu

avatar
Super liga
Tuesday, 06.12.2016
13:18

Ovaj Repeša upropasti Milan

avatar
neme
Tuesday, 06.12.2016
12:59

Neko resio da stane na put peljesenju Dorde koji ne zna gde levo a onog gnoma Repesu i grupu gradana na celu sa ovim pozerom ne bi trpela ni rodena majka.

avatar
Aleksandar K
Tuesday, 06.12.2016
12:24

Stize u Zvezdu.

avatar
Dolina cupova
Tuesday, 06.12.2016
14:15
avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Tuesday, 06.12.2016
18:30

Koja god vas cepa svejedno je :))