''Đenka'' - Nigde kao u Srbiji!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.10.2016.
13:14
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Sinoćnjom sjajnom partijom protiv Cedevite, Čarls Dženkins je podsetio navijače Zvezde na partije koje je pružao i u svom prvom ''mandatu'' u crveno-belom dresu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Iako je Stefan Jović upisao impresivnih 16 asistencija u ubedljivoj pobedi nad Cedevitom, za igrača utakmice proglašen je Čarls Dženkins, povratnik u redove šampiona Srbije i ABA lige.

Posle trijumfa nad Zagrepčanima, Dženkins je u razgovoru sa novinarima istakao koliko  mu je značio povratak u srpsku košarku.

''Sve mi je nedostajalo prošle sezone, najviše to da budem na terenu. Protiv Cedevite sam se ponovo osećao sjajno. Bio sam agresivan i pogađao sam. Konačno sam opet onaj pravi, stari ja, što je i zasluga tima'',
izjavio je Dženkins, a prenosi ''Blic''.

Pohvalio je Stefana Jovića, koga je nazvao liderom ovog tima Zvezde, a lepe reči imao je i za Srbiju i njen značaj u svetskoj košarci.

''Svi znaju da je Srbija fabrika košarke. Mnogi igrači su napredovali otkako sam otišao. I Gudurić, i Rebić, i Simanić... Poznato je kakva je vaša škola košarke i da će svi napredovati kada dođu ovde'',
poručio je popularni ''Đenka''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor Trax
Tuesday, 04.10.2016
16:01

Djenka Srbine.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 04.10.2016
14:13

А у Србији нигде као у Звезди.

avatar
Patrick Bateman
Tuesday, 04.10.2016
13:21

Pa sto si odlazio iz Zvezde.

avatar
MikiTheLegend
Tuesday, 04.10.2016
14:33
avatar
Patrick Bateman
Tuesday, 04.10.2016
16:32

Tako je. I zbog novca je odlagao ovaj drugi dolazak. Ali nije mogao da igra u Armaniju pa sad prica da nigde nije kao u Zvezdi i kako mnogo voli Zvezdu. Nije to bas tako. Dobar je Djenka ali sve se vrti oko para i to je strancima jedino bitno.