Divna vest - Bjelica se vratio na teren

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.10.2017.
10:55
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nemanja Bjelica upisao je prvi nastup u dresu Minesote posle više od šest meseci.

Epa/Paul Buck
Epa/Paul Buck

Povezane vesti

Minesota je tokom prethodne noći savladala LA Lejkerse rezultatom 108:99 (31:31, 30:21, 25:22, 22:25) u meču odigranom u sklopu NBA predsezone.

Ljubiteljima košarke u Srbiji će više od rezultata značiti informacija da je Nemanja Bejlica sinoć upisao prvi nastup u dresu Timbervulvsa posle više od šest meseci!

Srpski internacionalac oporavio se od povrede i operacije na stopalu, a noćas je na terenu proveo 20 minuta i za to vreme postigao 3 poena, ostvario isto toliko asistencija i upisao 4 skoka.

"Vulvse" je do pobede predvodio Šabaz Muhamed sa 22 poena i 6 skokova, a pratili su ga Tadž Gibson sa 18 poena i 9 skokova, te Karl-Entoni Tauns sa 15 poena i 6 skokova.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Kajl Kuzma sa 19 poena i 5 skokova, te Džulius Rendl sa 15 poena i 7 skokova. Hrvatski internacionalac Ivica Zubac postigao je 9 poena i upisao 5 skokova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ProudKnight
Sunday, 01.10.2017
11:25

Momku ne leži nba liga. Jednostavno, karijera mu je krenula nizbrdo nakon odlaska u SAD. U Evropi bi bio broj 1 i bio bi u formi u fizički manje zahtjevnim ligama. Nekada sam u njemu vidio Bodirogu i mislim da je to put kojim je i on trebao ići. Da bi neko opstao u nba ligi, mora biti sebičan, mora biti bahat, fizički nadmoćan, brz, sve ono što Bjelica ne posjeduje. S druge strane u Evropi bi došao do izražaja njegov mekani šut, tehnika, kreativnost, a mnogo bi više značio u mečevima na manji broj poena. Ovo sve pišem, jer mi je žao momka, očekivao sam ogromne stvari od njega i krenuo je tim putem, međutim, povrede, nesnalaženje i sve što sam prethodno naveo, doprinijelo je tome da više ne podsjeća na onog igrača koji je bio u Evropi. Poželio sam ga gledati i u reprezentativnom dresu, dugo za to nismo imali priliku. U svakom slučaju, svako dobro želim Nemanji i da konačno pokaže i tamo koliko vrijedi!

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 01.10.2017
16:21

Samo si donekle u pravu,jel Pedja ima eksplozivnost? Marko Jaric? Divac? Od poznatijih Rej Alen imao brzinu i eksplozivnost? Jel Kris Pol sebican i bahat? Postar? Mali kanadjanin jak,brz,bahat,sebican? Problem kod Bjelice je sto nema kvalitet da se bori sa najboljima na svetu,tipa njega bi Djurent 1na1 dobio 21:0,nema skok igru,nema neki sut iz daljene,pod obrucima nema snage da se izbori za laksi sut i ono sto me najvise nervira sto SVAKI MEC izgleda bezvoljno. Dodao bih jos da je sramota jednog Bjelicu koji ima relativno smesnu karijeru naspram Bodiroge,porediti sa istim.