Divac suspendovao najboljeg igrača!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 11.03.2016.
10:18
Izvor: Sportske.net

Igra fantastično, ali je uvek problem u svlačionici!

BETA/AP Photo/Pat Sullivan
BETA/AP Photo/Pat Sullivan

Povezane vesti

DeMarkus Kazins opet u prvom planu. Naime, Kingsi su ga odlukom Vlade Divca suspendovali na jedan meč zbog novog sukoba sjajnog centra i trenera Džordža Karla.

On je vikao na trenera u sredu posle poraza od Kavsa, to je drugi put ove sezone da dolazi u otvorenu konfrontaciju sa koučom Karlom.

Između toga je često u medijima govorio loše o treneru, a koren sukoba je jedna izjava Džordža Karla da bi Kazins koji stalno pravi probleme mogao da bude trejdova.

"Zver" kako ga često zovu je fantastičan igrač, 27 poena i 11 skokova ove sezone to i pokazuju, ali ga je nemoguće kontrolisati van parketa, tačnije u odnosima sa trenerima i kolegama.

Sakramento će svakako probati da ga se oslobodi jer donosi nevolje i lošu atmosferu, ali je pitanje ko će od drugih klubova rizikovati. Kazins će propustiti večerašnji duel sa Orlandom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Friday, 11.03.2016
15:08

Voleo bi da ga Hjuston trejduje za Supermena!

avatar
stevanstevan
Friday, 11.03.2016
20:00

To nece da se desi jer je Kazins sada za klasu bolji

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Friday, 11.03.2016
20:41

Očigledno da želi Sakramento da ga se reši a da nema puno zainteresovanih zbog njegovog karaktera... Voleo bi da ga vidim sa Bradom u tandemu, to je moja želja... I nigde nisam napisao da nije bolji, dakle tvoj komentar je skroz nepotreban!