Divac presrećan draftom!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 23.06.2017.
12:22
Izvor: Sportske.net

Vlade Divac, generalni menadžer Sakramento Kingsa, rekao je da je presrećan načinom na koji se odbijao draft po njegovu ekipu.

Beta/AP Photo/Lynne Sladky
Beta/AP Photo/Lynne Sladky

Povezane vesti

Noćas je održan NBA draft, jedini srpski košarkaš koji je izabran jeste Ognjen Jaramaz, košarkaš Mega Leksa, ekipe koja je ponovo imala trojicu košarkaša među 60 biranih na draftu o čemu ste više mogli da čitate OVDE.

Sakramento Kingsi, nekada omiljena ekipa među Srbima, sada su vođeni od strane Vlada Divca, a nekadašnji reprezentativac Jugoslavije je rekao da je veoma zadovoljan ishodom drafta.

"Izabrali smo Dearona Foksa kao 5. pika, i odlučili smo da desetog pika menjamo za 15. i 20. i izabrali smo Džatina Džeksona i Harija Džajlsa. U drugoj rundi smo izabrali Frenka Mejsona. Svi smo veoma uzbuđeni zbog svega što se dogodilo večeras", rekao je Vlade Divac koji je istakao i da je Foks trenirao sa ekipom prošle godine i da je pokazao da je jedan od najtalentovanijih košarkaša u NBA ligi.

Divac je istakao i zadovoljstvo što je Frenk Mejson bio dostupan u drugoj rundi.

"Veoma sam zadovoljan zbog toga što smo doveli izuzetno talentovane igrače koji će se sjajno uklopiti u ono što pokušavamo da napravimo u našem timu", istakao je Vlade.

Pored svega ovoga, Divac je komentarisao i Bogdana Bogdanovića koji još uvek nije doneo odluku da li će doći u Sakramento.

"Još uvek čekamo Bogdana i njegovu odluku", rekao je Divac, a potom je objasnio novinarima da će dobro paziti koga dovodi od slobodnih agenata, a da sada želi samo da uživa u svemu što se dogodilo noćas.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fejs str Hehe sport
Friday, 23.06.2017
16:42

Ajmo Sakramento...

avatar
Dario Hubner
Friday, 23.06.2017
14:32

Divac je posle ocajnog proslogodisnjeg drafta krenuo da radi prave stvari.Trejdovao je Kazinsa sa vrucom glavu za Hilda,koji ce biti odlican suter u narednim sezonama,kao i Evansa kojeg ako povrede zaobidju bice sjajna pomoc sa klupe.A za ovogodisnji draft je uradio pravi posao,Fox ce biti sjajan plej,Jackson all around igrac,a Dzajlsa ako zaobidju povrede bice zverina u reketu.Sjajan posao Divca.

avatar
Pink Floyd
Friday, 23.06.2017
16:48

Ne vjerujem da evans ostaje u kingse po isteku ugovora, koliko sam shvatio on je ubacen u trejd da izjednaci plate. Sto se tice drafta mislim da je bilo pametnije da zadrzi Malik Monka nego da uzme Jacksona i Dzajlsa(jer je u NBA manje vise pravilo da tim koji dobije najboljeg igraca trejda dobija trejd)

avatar
Pink Floyd
Tuesday, 27.06.2017
07:25

Da ali kad su ibrali Monk je jos uvijek bio slobodan

avatar
Dario Hubner
Monday, 26.06.2017
19:04

Oni su dobijali Kolinsa,posto im je centar nepotreban,trejdovali su za Dzeksona i Dzajlsa.

avatar
Nenad Maslarević
Friday, 23.06.2017
12:53

divac pobedio na draftu

avatar
Friday, 23.06.2017
12:38

Hehehhe...Divac! Sada ce Divac svu trojicu da menja za nekog indijanca iz Evrope pa da ceka jos 5 godina....i tako u krug!

avatar
bagra
Friday, 23.06.2017
18:11

Ne lupetaj zivota ti

avatar
Nenad Maslarević
Saturday, 24.06.2017
12:41

nisam znao da je deron williams igrao u sacramentu, ocito je da tri ciste nemas o kosarci

avatar
Friday, 23.06.2017
18:38

Pa Kingsi su poznati da trejduju najbolje igrace za neke anonimuse. Isaiah Thomas za Orijakija, Deron Viliams za nekog Mbapea a onda i Kazinsa za neke indijance. Realno Divca gotivim skroz ali trejdovi koje odradjuju Kingsi su prilino slabi. U svakom slucaju svi imaju pravo na misljenje pa tako i ti i ja.