Divac odlučio - Kingsi imaju novog trenera!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.04.2019.
18:30
Izvor: Sportske.net

Generalni menadžer Sakramenta Vlade Divac potvrdio je angažovanje novog trenera.

Beta/AP Photo/Charlie Neibergall
Beta/AP Photo/Charlie Neibergall

Povezane vesti

Nekoliko dana nakon što je u Sakramentu došlo do radikalnih rezova Vlade Divac je doneo odluku o angažovanju novog trenera.

Bilo je mnogo spekulacija, a na kraju je generalni menadžer odlučio da za novog trenera bude imenovan doskorašnji strateg LA Lejkersa Luk Volton!

"Poznajem Luka mnogo godina i uzbuđen sam što mogu da poželim dobrodošlicu njemu i njegovoj porodici u Sakramento Kingse. Radujem se što će voditi ekipu na terenu jer radimo na građenju pobedničke kulture za godine koje su pred nama", poručio je Divac u izjavi za klupski sajt.

Bivši košarkaš LA Lejkersa počeo je trenersku karijeru kao asistent u Golden Stejtu, a zatim je tri sezone proveo kao trener "Jezeraša".

Divac je očigledno prepoznao Voltonove kvalitete u radu sa mladim igračima i zbog toga odlučio da je upravo on pravo rešenje za projekat Sakramento Kingsa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Tuesday, 16.04.2019
07:18

Ocajan potez. Razvoj mladih igraca, a trejduju ih za sta stignu pre nego sto se i razviju. To mislim za ovaj perid dok je Volton bio trener Lejkersa. Ali opet, svaka cast Divcu, doveo je prijatelja da mu spasi karijeru. Sakramento svakako nece ni sledece sezone biti ekipa za plejof, a drugu ce bar pokusati da popravi karijeru i da ne bude bez posla. S ljudske strane, svaka cast.

avatar
Koi si ti mene kralj
Monday, 15.04.2019
22:48

E moj Vlade. Pošto novoimenovani nema trenerskih rezultata za 3 godine u Lejkersima, najveća preporuka mu je što je bio extra ortak sa Vladetom dok su igrali zajedno. E sad, nešto je ipak napravio kao trener!? Uspeo je da ne udje u plej of sa Lebronom, a to nije baš tako lako. Kraljevi moji, neka nam je Bog u pomoći!!

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Monday, 15.04.2019
19:34

Mozda i najgore moguce resenje ikada,ovo i ko god dovodi Repesu za trenera,su greske za 3 godine zatvora. Doduse,samim Kingsi,sa igracima koje imaju,mogu biti trenirani od strane bilo koga,nista nece uraditi.