Divac i Kingsi kreću u akciju, spremni za prvi plej-of posle 13 godina!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 11.12.2018.
13:55
Izvor: Sportske.net

Sakramento igra odlično ove sezone, sada će napraviti određene poteze kako bi poboljšali šanse za plasman među osam najboljih.

Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli
Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli

Povezane vesti

Jedno od najprijatnijih iznenađanje tekuće sezone su Sakramento Kingsi.

Ekipa iz Kalifornije je trenutno na devetom mestu Zapada sa skorom 14-12, iza su ekipe kao San Antonio, Pelikansi, Minesota i Roketsi, pa se u upravi franšize nadaju da bi prvi put posle 13 godina mogli u doigravanje.

Govorilo se ranije o tome kako bi trener Jerger mogao da ostane bez posla, jer navodno ne pruža šansu mladim igračima zarad pobeda, ali izgleda da su sve nedoumice otklonjene, a uprava Kingsa je u međuvremenu postala svesna da je plej-of ove sezone realan, pa su izgleda rešili i da olakšaju posao odličnom stručnjaku.

Naime, Kingsi su navodno spremni da izađu na tržište i preko trejdova pojačaju svoje redove, kako bi povećali šanse za plasman među osam najboljih ekipa na Zapadu.

Nema još naznaka za koga su zainteresovani i ko bi mogao da napusti ekipu u trejdu, ali je sasvim sigurno da nema bojazni za srpske košarkaše, Bogdana Bogdanovića i Nemanju Bjelicu, koji igraju fantastično ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Sale Kis
Tuesday, 11.12.2018
15:57

Ne, ne, ne... Imaju mladu i jako perspektivnu ekipu, treba im malo vremena ali za 2-3 sezone ce se boriti za prsten, samo malo strpljenja.

avatar
Žan-Žak Ruso
Tuesday, 11.12.2018
15:26

Reče Divac, Marvin Bagli je bolji od Dončića, a onda izabra tog Baglija na draftu i... ostade živ! :-)