Div Vučević ne popušta, Bogija i Bjelicu čekamo u Srbiji...

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 18.03.2019.
08:05
Izvor: Sportske.net

Orlando i dalje u poteri za Majamijem, nova fantastična partija Nikole Vučevića. "Svit Lu" Vilijams trojkom u poslednjoj sekundi isporučio loše vesti Kingsima...

AP Photo/John Raoux
AP Photo/John Raoux

Povezane vesti

Kad je teško, tu je Lu. Vilijams je potvrdio svoju kandidaturu za šestog igrača godine, a sasvim sigurno je MVP ovog tima Klipersa.

Najefikasnija rezerva u istoriji košarke, Lu Vilijams je pogodio trojku sa sirenom i Klipersima doneo novu pobedu, za Doka Riversa ovo je 300. na klupi tima iz Los Anđelesa. Klipsi su dobili sedam od osam poslednjih mečeva i cementirali plej of poziciju, a u ovom periodu "Svit Lu", postiže više od 23 poena po meču.

Njegov tim je i dalje prvi iznad crte, prednost nad Sakramentom je šest pobeda i realno, na korak su od doigravanja.

Kingsi se izgleda morati da sačekaju sledeću godinu, savladali su Čikago, Bjelica i Bogdanović postigli su po osam poena, Bogdan je ubacio obe trojke, dodao i 6 skokova i 3 asistencije. Ako je za utehu, Sakramento je stigao do 34. pobede u sezoni, deceniju nisu imali tako dobar rezultat, ali u strašnoj konkurenciji nije dovoljno.

Odlična partija Krisa Pola protiv Minesote, plej Hjustona je ubacio 25 poena, imao 10 asistencija i 7 skokova, Harden i Kapela dodali po 20, za "Vukove" više nego dovoljno, iako se "Bradonja" ispromašivao.

Pol je izjednačio rekord karijere sa šest trojki, nije igrao u petak, videlo se da je odmoran i željan košarke. Kod Minesote Tauns 22 poena, 10 skokova, njegov tim je pao u nastavku.

Nikola Vučević u poteri za Majamijem. Crnogorac je ubacio 27 poena, imao 20 skokova u pobedi nad Atlantom. Medžik nije služio šut, ali su odigrali dobru odbranu u odlučujućim trenucima, Vučević je ubacio prvih 13 poena, Orlando je dobio tokom čitavog meča.

Ponovo su se spustili na jedan procenat u odnosu na osmoplasirani Majami, oba tima sa Floride imaju 33 pobede, ali Hit ima dve utakmice manje, noćas su dobili Šarlot i time najverovanije otpisali Hornetse iz trke.

U matine mečevima, pobeda Siksersa protiv lidera, Pistonsi su treći put ove sezone savladali Reptorse, izveštaje možete videti ovde.

Rezultati:

Sakramento - Čikago 129:102
Orlando - Atlanta 101:91
Detroit - Toronto 110:107
Milvoki - Filadelfija 125:130
Majami - Šarlot 93:75
Njujork - Lejkersi 124:123
Hjuston - Minesota 117:102
LA Klipers - Bruklin 119:116

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke