Dinvidi svirao kraj, Indijana "počistila" Sparse

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 22.01.2018.
07:51
Izvor: Sportske.net

Detroitu se osvetio bivši košarkaš, Pejsersima pošlo za rukom ono što nikome nije sa Istoka već tri godine.

EPA-EFE/JORGE NUNEZ
EPA-EFE/JORGE NUNEZ

Povezane vesti

Drama u Detroitu i novi poraz Pistonsa. Krizu "Klipova" je produbio Spenser Dinvidi, Netsi su njegovim košem stigli u poslednjoj sekundi do pobede.

Dinvidija je baš Detroit izabrao u drugoj rundi drafta, odigrao je za dve sezone 46 utakmica, sada se vratio kao noćna mora. Završio je meč sa 22 poena, na drugoj strani Tobijas Haris 20 za Pistonse.

Junak meča je zaista na neverovatan način doneo pobedu, delovalo je da je u bezizlaznoj situaciji, ali je uspeo da pogodio preko Dramonda.


Pre 12 dana Detroit je dobio Netse 34 razlike, to je bila i njihova poslednja pobeda, od tada je usledilo pet poraza.

Bobi Marjanović nije igrao, iako je Dramond rano zaradio četiri lične greške, meč je centar Detroita završio sa svega 7 poena, imao je i 13 skokova.

U drugom meču noći, iznenađenje u Teksasu. Indijana je predvođena Oladipom slavila protiv Sparsa. Najbolji strelac Pejsersa je ubacio 19 poena, ovo je za San Antonio drugi poraz u tri meča. Inače, Pejsersi su postali prvi tim Istoka koji je u tri godine počistio San Antonio, odnosno dobio oba meča u regularnoj sezoni protiv "Mamuza".

I pored toga što nije bilo Majlsa Tarnera, Indijana je odradila sjajan posao u reketu, spustila Oldridža na samo 10 poena, najmanje ove sezone.

U prva dva meča dana, Lejkersi su lako izašli na kraj sa Niksima, Boston je u krizi, poraženi su od slabog Orlanda.

Rezultati:

San Antonio - Indijana 86:94
Detroit - Bruklin 100:101
LA Lejkers - Njujork 127:107
Boston - Orlando 95:103

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke